❗️⚠️Фаучи, Министерството на отбраната на САЩ и Център за контрол и превенция на заболяванията на САЩ - CDC финансират изследване на смъртоносни патогени в суданската биолаборатория


Националната лаборатория за обществено здраве на Судан – чието неотдавнашно превземане от силите са бързо реагиране предизвика предупреждения за причиняване на „огромен биологичен риск“ – е получила финансова и персонална подкрепа от държавните органи на САЩ, включително Министерството на отбраната, Центровете за контрол и превенция на заболяванията и д-р Антъни Фаучи Националната агенция по здравеопазване.


Зашеметяващото разкритие следва Нима Саид Абид, представител на Световната здравна организация (СЗО) в Судан, който признава, че ситуацията е „изключително опасна“, защото „имаме изолати на полиомиелит в лабораторията, имаме изолати на морбили в лабораторията, имаме изолати на холера в лабораторията." Федералното финансиране на САЩ пряко подкрепи изследванията, проведени от изследователи от високорискова лаборатория за холера.


„Съществува огромен биологичен риск, свързан с централната лаборатория за обществено здраве в Хартум от една от воюващите страни“, добави той .


Лабораторията, която е базирана в столицата на страната Хартум, е получател на подкрепа от различни правителствени агенции на САЩ, включително Министерството на отбраната (DOD), Центровете за контрол и превенция на заболяванията (CDC) и Американската агенция за международно развитие. По време на мандата на д-р Фаучи като ръководител на агенцията на Националния институт по здравеопазване (NIH), той също отдели средства за подкрепа на изследвания, включващи учени от противоречивата лаборатория.


Дежа вю.

Разкритията за намесата на правителството на САЩ в NPHL на Судан следват подобен контрол върху подкрепата от страна на свързана с Хънтър Байдън компания за биолаборатории в Украйна, работещи върху „ изключително опасни патогени“. Припомняме и че д-р Фаучи е отпуснал милиони долари на данъкоплатците в подкрепа на изследването за увеличаване на функцията на щамове на коронавирус, поразително подобни на COVID-19 в Института по вирусология в Ухан.


https://warroom.org/us-govt-funded-seized-sudanese-biolab/

❗️Лаборатория за морбили и холера e превзета от една от страните в конфликта в Судан - СЗО


Говорителят на Световната здравна организация Нима Саид Абид каза, че една от групите е превзела лаборатория, съхраняваща патогени на морбили и холера и други опасни материали.


Техниците не са успели да влязат в лабораторията, за да я обезопасят, каза той. Той отказа да уточни коя страна е завзела съоръжението. Въпреки това, според някои доклади, тя се контролира от Силите за бързо реагиране.


****Силите за бързо реагиране са срещу настоящото правителство. Ако те са превзели лабораторията с цел да я обезопасят, това означава, че досега биолабораторията е произвеждала опасни патогени със знанието и съдействието на правителството на Судан  - това е абсолютно идентично със ситуацията в Украйна (и една ат причините за специалната военна операция). В този смисъл не е трудно да се досети човек, кой стои зад биолабораторията в Судан!



Коментари

Популярни публикации

Изображение

⚠️‼️Социалните служби за закрила на децата в Германия, град Бремерхафен, вземат дете от семейството му защото го учели, че хомосексуалността и трансджендъризмът са неприемливи