‼️Южнокорейският президент Юн казва, че мирът идва чрез сила

 ‼️Южнокорейският президент Юн казва, че мирът идва чрез сила, а не чрез „добра воля“ и обеща, че всеки отговор на ядрена атака ще включва атомни оръжия на САЩ.


„Устойчивият мир на Корейския полуостров не се постига автоматично“, каза Юн на съвместна пресконференция с президента Джо Байдън.


„Можем да постигнем мир чрез превъзходството на преобладаващите сили, а не фалшив мир, основан на добрата воля на другата страна“, каза той.


Юн говори, след като администрацията на Байдън се съгласи да изпрати ядрена подводница в Южна Корея след месеци на ракетни тестове от Северна Корея.


„Нашите две страни се съгласиха да проведат незабавни двустранни президентски консултации в случай на ядрена атака от Северна Корея и обещават да отговорят бързо, преобладаващо и решително, като използват цялата сила на алианса, включително ядрените оръжия на САЩ“, каза Юн .


https://insiderpaper.com/south-koreas-yoon-says-response-to-north-korean-nuclear-attack-would-include-us-nukes/



Коментари

Популярни публикации

Изображение

⚠️‼️Социалните служби за закрила на децата в Германия, град Бремерхафен, вземат дете от семейството му защото го учели, че хомосексуалността и трансджендъризмът са неприемливи