ЕС призовава за още по-строго споразумение за пандемията❗️



Плановете на СЗО за глобален пандемичен договор изглеждат зловещи; всъщност целият национален суверенитет на всички страни по света по въпросите на здравеопазването трябва да бъде отстъпен на Световната здравна организация. Тогава клонът на ООН ще може да обяви пандемия по всяко време и да се разпорежда с нейното управление по целия свят. Но глобалистите отиват още по-далеч: За тях предложението на СЗО не е достатъчно строго и Брюксел настоява за допълнително затягане на скандалния документ (източник ).


ЕС иска да разшири контрола и цензурата, както и да създаде концепцията за „пандемична ситуация“, която включва инфекция, която „се разпространява или може да се разпространи в голяма географска област, често по целия свят, и засяга или може да засегне голям брой хора."


Освен това ЕС предлага отделна глава, озаглавена „Превенция, откриване и оповестяване на пандемични ситуации“.


Страните, подписали споразумението, трябва да се ангажират с въвеждането на превантивни мерки за „превенция и контрол на инфекциите“, които трябва да се разпространят и върху домакинствата – с други думи, контролът трябва да се извършва точно в техните четири рамки.


Други промени включват строг контрол върху „неустойчивото използване на земята“ и консумацията на диви животни, както и създаването на експертни комисии по „отговор на пандемия“ и глобален мониторинг на One Health. И, разбира се, ЕС също така предвижда цялостна цензура на предполагаемите „фалшиви новини“.


Да не си помислихте, че са ни забравили?


Коментари

Популярни публикации

Изображение

⚠️‼️Социалните служби за закрила на децата в Германия, град Бремерхафен, вземат дете от семейството му защото го учели, че хомосексуалността и трансджендъризмът са неприемливи