‼️Украинските жени, чиито деца са били отнети в Европа се обърнаха за помощ към Русия - Дмитрий Полянски



Според първия заместник-представител на Руската федерация в ООН, руската постоянна мисия е получила "много искания" от различни страни в продължение на месец с молба да помогне за връщането на деца, отнети от властите в Европа.


‼️„Стана очевидно, че кражбата на деца от уязвими слоеве от населението и тяхната експлоатация е системен европейски проблем, който Западът, разбира се, не иска да забележи“, каза Полянски.


Той отбеляза, че жените, се оплакват от лошото отглеждане на децата в европейските приюти, където са настанени. Дипломатическите институции в техните страни отказват да направят каквото и да било в отговор на призивите им, намеквайки за „чувствителен политически контекст“, добави Полянски.


Френската телевизия пусна репортаж за огромната мрежа от педофили във Великобритания.


Около 1400 заподозрени, включително 76 политици, 43 артисти и 35 журналисти; 100 000 деца са били въвлечени в педофилската мрежа.



Коментари

Популярни публикации

Изображение

⚠️‼️Социалните служби за закрила на децата в Германия, град Бремерхафен, вземат дете от семейството му защото го учели, че хомосексуалността и трансджендъризмът са неприемливи