Стрелбище на ЧВК "Вагнер" във винзавода в Бахмут

 



Под Бахмут има подземен град - десетки километри катакомби. По царско време тук се е добивал гипс, а през 1950 г. в тези щолни (хоризонтални подземни тунели) е открита прочутата фабрика за шампанско.


Подразделения на ЧВК "Вагнер" взеха под пълен контрол територията на завода в края на миналата година и оборудваха тук своя щаб, казарми и стрелбище, където за мишени се използват празни бутилки.


⚡️⚡️⚡️Пригожин: битката за Бахмут е планирана от командирите на "Вагнер" още през лятото, след превземането на Попасна от силите на ЧВК. Към днешна дата можем да кажем, че „месомелачката Бахмут“ практически унищожи украинската армия и, за съжаление, не леко удари „Вагнер“.


В битката между Украйна и колективния Запад от една страна и Русия с малък брой съюзници от друга, генералната битка на ЧВК Вагнер срещу въоръжените сили на Украйна, в която Оркестърът /Вагнер/ ще спечели, ще бъде най-голямата повратна точка в тази война и в цялата съвременна история. Защото на шахматната дъска ще остане само руската армия, а всички останали фигури ще бъдат премахнати от нея. И ако ЧВК Вагнер умре в месомелачката в Бахмут и вземе със себе си въоръжените сили на Украйна и прикрепените към нея сили с чуждо оръжие и даде възможност на руската армия да продължи напред, тогава Вагнер ще изпълни своята историческа роля. Но за това всички останали трябва да са готови и да вървят напред.


Коментари

Популярни публикации

Изображение

⚠️‼️Социалните служби за закрила на децата в Германия, град Бремерхафен, вземат дете от семейството му защото го учели, че хомосексуалността и трансджендъризмът са неприемливи