⚡️❗️ФБР разсекрети файловете за участието на ЦРУ в сатанински ритуални злоупотреби и сексуален трафик на деца


След като се пенсионира от ФБР,  Тед Гъндърсън  създава частна разследваща фирма „Ted L. Gunderson and Associates“ в Санта Моника. На конференция през 1995 г. в Далас Гундерсън предупреди за разпространението на тайни сатанински групи и за опасността, породена от  Новия световен ред ,  правителство в сянка, което контролира правителството на САЩ.

Гъндърсън откри, че в САЩ съществува тайна широкоразпространена мрежа от групи, които отвличат деца и бебета и ги подлагат на сатанински ритуални малтретиране и последващи човешки жертвоприношения.

Една от тези групи е The Finders, която според Гундерсън се управлява от ЦРУ. Той написа книга за The Finders, която все още може да бъде изтеглена от неговия уебсайт (Тед Гъндърсън почина през 2011 г.).

Това е същата група на ЦРУ, за която ФБР току-що разсекрети много от файловете от тяхното разследване.


Средството, което се използва от правителството на САЩ и ЦРУ за трафик на тези деца и управление на тези сатанински мрежи за ритуално насилие, е финансираната от правителството мрежа за социални услуги за деца и приемна грижа, най-известна като „CPS“ (Служби за закрила на децата).

Съществуват огромни правителствени фондове за всичките 50 американски щата, които могат да бъдат събрани само ако отговарят на определени квоти за деца, поставени в тази система, толкова много деца са буквално отвлечени от родителите си, за да отговорят на търсенето на деца в това зло, Сатанинска система, която се управлява предимно от  християнски църкви, събиращи средства от правителството.

Много хора смело се опитаха да разобличат тази зла система, която съществува във всеки щат и всеки окръг в САЩ, и за съжаление много от тях вече са мъртви.


Голяма част от това много зло сатанинско ритуално насилие и сексуален трафик на деца, случващи се в Съединените щати, бяха разкрити през 2016 г. от Джулиан Асанж и Wikileaks, което беше наречено  „Pizza Gate“.


ФБР РАЗСЕКРЕТЯВА ФАЙЛОВЕТЕ ЗА СЛУЧАИТЕ НА ТРАФИК НА ДЕЦА В ПРЕДУЧИЛИЩНА ВЪЗРАСТ 


През 1983 г. жена на име Джуди Джонсън от заможната калифорнийска общност на Манхатън Бийч отиде в полицията, твърдейки, че 2-годишният й син е бил малтретиран от Реймънд „Рей“ Бъки, 28-годишен учител в предучилищното училище МакМартин . Полицията започна разследването си, като уведоми родителите на настоящи и бивши ученици за възможността за сексуално насилие над детето им.


Много деца разказваха подобни истории за сатанински жертвоприношения на животни и сексуални ритуали в тайните стаи на училището. До 1984 г. Бъки е арестуван по 79 обвинения в малтретиране на деца. Майка му също беше арестувана като заговорник, както и няколко други членове на семейство Бъки, тъй като предучилищното училище МакМартин беше собственост и се управляваше от семейство Бъки-МакМартин.


Децата казаха, че са били предупредени, че ако кажат на някого, родителите им ще бъдат убити. И разбира се, точно когато процесът срещу Бъки започна през 1986 г. - процес, в който Джуди Джонсън беше ключов свидетел - тя беше открита мъртва в дома си, неизвестна причина. Тя беше само на 42 години.


Почти точно година по-късно бивш полицай, който е бил следовател на защитата, се самоубива в дома си.


Десетилетия наред досиетата на ФБР по случая МакМартин и The Finders бяха запечатани. Вече не. Агенцията разсекрети и публикува своите файлове. Те показват десетилетие на разследвания, от Калифорния до Белгия.


ДОСИЕТАТА НА ФБР

Разследването на случаите описва култове, сексуален трафик на деца и компромати. През последните десетилетия масовите медии отказват да съобщават за подобни случаи. Такива случаи са „развенчани“ от обичайните заподозрени, които Престъпният синдикат използва за прикритие. Но собственото разследване на ФБР предполага, че случаите са били достатъчно реални и са били прикрити.


/статията съдържа още много подробности и документи/


https://bestnewshere.com/bombshell-fbi-declassifies-files-on-the-cias-involvement-in-satanic-ritual-abuse-and-child-sex-trafficking-video/


Коментари

Популярни публикации

Изображение

⚠️‼️Социалните служби за закрила на децата в Германия, град Бремерхафен, вземат дете от семейството му защото го учели, че хомосексуалността и трансджендъризмът са неприемливи