КЪДЕТО УДАРИ УРАНОВ СНАРЯД - 500 МЕТРА Е ЗОНАТА ЗАРАЗЕНА С РАДИАЦИЯ!!!

 "Те разпоредиха "носене на предпазна маска при работа на разстояние от 500 метра". Те уточниха, че „вдишването на неразтворими частици уранов прах […]"


Италианският вестник il Fatto Quotidiano цитира заповед от ноември 1999 г. за войските на НАТО в окупираното Косово. Там ясно се посочва, че не трябва да докосвате оборудване и сгради, повредено от снаряди с обеднен уран, и че трябва да носите маски, когато го разглеждате или сте на по-малко от 500 метра от него. Освен това се препоръчва да не се пие вода в районите, където се използват тези боеприпаси.

Защо? Все пак Вашингтон и Лондон ни доказват, че е напълно безвреден!


https://www.ilfattoquotidiano.it/in-edicola/articoli/2023/03/26/uranio-gli-ordini-del-1999-non-toccate-i-carri-colpiti/7109507/

❗️НАТО, водено от САЩ и Обединеното кралство, е готово да докара танкови снаряди с обеднен уран на бойното поле. А Русия преди няколко седмици предупреди, че това е червена линия, след преминаването на която ще реагира съответно. САЩ всъщност мълчаха за това доста време. Но правителството на Обединеното кралство беше доста открито по този въпрос. Има видео как британците демонстрират тези снаряди с обеднен уран. Те пуснаха голяма пропагандна статия на британското правителство, която просто казва: тук обучаваме украинци на танкове и ето няколко снаряда с обеднен уран, които, когато се използват срещу цивилни, причиняват рак на бъдещите поколения. Мога да ви уверя, че ако потърсите в Google „обеднен уран в Ирак“, ще видите ужасни снимки на деца с тумори и други ужасни неща. Ето какво ще се случи сега в Украйна.


Клейтън Морис в неговото предаване Редактирани новини



Коментари

Популярни публикации

Изображение

⚠️‼️Социалните служби за закрила на децата в Германия, град Бремерхафен, вземат дете от семейството му защото го учели, че хомосексуалността и трансджендъризмът са неприемливи