В Британия се създават 15-минутни зони за „спасяване на планетата“, която е „застрашена“ от глобалното затопляне.

 


Във бившата велика и вероятно изчезваща Британия се създават 15-минутни зони за „спасяване на планетата“, която е „застрашена“ от глобалното затопляне. Последната фаза от програмата 15 Minute City е инсталирането на електронни бариери на ключови пътища към и извън града, ограничавайки жителите до собствените им квартали.


Според новата схема, ако жителите искат да напуснат зоната си, те ще имат нужда от разрешението на Съвета, който ще реши кой е достоен за свобода и кой не. Съгласно новата схема на жителите ще бъде разрешено да напускат зоната си максимум 100 пъти годишно, но дори за да получи това, всеки жител ще трябва да регистрира данните за колата си в общинския съвет, който след това ще проследява движението им с интелигентни камери наоколо периметъра.


Да не си мислите, че това е далече за нас?

От ноемврои в София влизат в сила прословутите кръгове, които дискриминират хората, които са бедни и не могат да си позволят  нови коли. Ще има и глоби за задръстване.

Така се почва.


Коментари

Популярни публикации

Изображение

⚠️‼️Социалните служби за закрила на децата в Германия, град Бремерхафен, вземат дете от семейството му защото го учели, че хомосексуалността и трансджендъризмът са неприемливи