Това олио е снимано снощи във Франция (Krem Yo), произведено от българска фирма до Ямбол.




"Със печалбата на превозвача до Франция + печалбата на посредника + печалбата на магазина, то струва 1.20€. В същото време у нас същото олио под 5 лв не се намира, дори в Ямбол, на километър разстояние от производителя.

Значи, правете сметка колко е РЕАЛНАТА цена на олиото, и колко изкуствено е надута у нас, щом след всичките разходи от България до Франция, струва 2.35 лв. за литър! Вероятно е под 1.80 лв., колкото беше и у нас преди "войната" И се продава на французите на цената на един сандвич, при 4500 лв. средна заплата във Франция.

Това нещо, ако не е ясно, е КОЛОНИАЛНА ПОЛИТИКА. От колониите се изсмукват на безценица ресурсите, боклуците се продават на колониалното население на 2-3 пъти по-висока цена.

Ето това е демокрацията, дами и господа. Разбира се, държавник със 10,000 лв. заплата няма да ме разбере, НИКОГА. Няма и народа си да разбере. Него му е все едно."

 Разпространявайте, нека видят!


Коментари

Популярни публикации

Изображение

⚠️‼️Социалните служби за закрила на децата в Германия, град Бремерхафен, вземат дете от семейството му защото го учели, че хомосексуалността и трансджендъризмът са неприемливи