Те🐒🐒🐒 са невинни жертви на расизма! 🤡😂 ИЛИ СА ОРЪДИЕ В РЪЦЕТЕ НА САТАНИСТИТЕ?!!!




Един въпрос никога не се задава в САЩ: Откъде се появяват в ръцете на младите чернокожи огнестрелни оръжия? 🤔 


Нелицеприятният отговор е, че конкретни държавни служби 🇺🇸 от много години неофициално снабдяват малцинствените групи с огнестрелно оръжие, като по този начин ефективно увеличават ръста на етническата🐒 престъпност и паралелно гарантират няколко неща:

1. Бялото население да живее в страх

2. Бялото население да изисква все по-голяма намеса на държавата, повече регулация, повече полиция да ги защити от опасността (която псевдо-държавата сама е създала 😉)

3. Бялото население да се намалява успешно като жертва на същата етническа 🐒 престъпност 


Тъй като ние сме американска колония, този процес вече е започнал по същата схема и в България 🇧🇬 🤫 с местния малцинствен контингент 🐒. На угнетените🐒 се дава законно (и незаконно) оръжие, докато за редовия българин законно огнестрелно оръжие е немислим лукс  - има специална организацийка наречена КОС, която неуморно работи за да може да бъде сигурна псевдо-държавата, че българите НЯМА да имат огнестрелно оръжие. 


Целият свят вече се управлява по проста схема:

проблем - реакция - решение (което реално управляващите отдавна искат да въведат) 😉🤫 


Коментари

Популярни публикации

Изображение

⚠️‼️Социалните служби за закрила на децата в Германия, град Бремерхафен, вземат дете от семейството му защото го учели, че хомосексуалността и трансджендъризмът са неприемливи