Головинският съд на Москва назначи принудително лечение в психиатрична болница на 25-годишния модел на татуировки Полина Моругина (Полина Фейс)

 Головинският съд на Москва назначи принудително лечение в психиатрична болница на 25-годишния модел на татуировки Полина Моругина (Полина Фейс) заради гола фотосесия близо до московска църква. Това съобщиха от пресслужбата на съда.

Съдът постанови Моругина да бъде освободена от наказателна отговорност и вместо това да бъде изпратен на лечение. Съдия Кристина Кострюкова отбеляза, че по-нататъшният контрол върху състоянието на момичето ще бъде поверен на психодиспансера по местоживеене. Според материалите по делото, цитирани от ТАСС, Моругина страда от шизотипно разстройство на личността, поради което по време на фотосесията не е могла да осъзнава естеството на действията си и да ги управлява. Прокурорът твърди, че Моругина трябва да приложи принудителни медицински мерки, тъй като представлява опасност за обществото и за себе си.

Коментари

Популярни публикации

Изображение

⚠️‼️Социалните служби за закрила на децата в Германия, град Бремерхафен, вземат дете от семейството му защото го учели, че хомосексуалността и трансджендъризмът са неприемливи