⚡️❗️⚡️Доказателства за връзка между коронавирусната болест-19 и излагането на радиочестотно лъчение от безжични комуникации, включително 5G



Тази научна публикация е на сайта на NIH*** от 29 септември 2021. Публикували сме я и преди, но сега отново е актуална във връзка с дебатите за произхода на ковид.


***NIH e съкращение за Националните здравни институти - основната агенция на правителството на Съединените щати, отговорна за биомедицинските изследвания и изследванията в областта на общественото здраве; част от Министерството на здравеопазването и човешките услуги на Съединените щати.


https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC8580522/

Заключението на това ☝️научно изследване на
Бевърли Рубик (Катедра по медицина на ума и тялото, Колеж по интегративна медицина и здравни науки, Университет Сейбрук, Пасадена, Калифорния, САЩ, Институт за гранични науки, Оукланд, Калифорния, САЩ) и 
Робърт Р. Браун (Отделение по радиология, болница Hamot, Медицински център на университета в Питсбърг, Ери, Пенсилвания; Radiology Partners, Финикс, Аризона, САЩ):

Има значително припокриване в патобиологията между излагането на COVID-19 и WCR (пето поколение [5G] радиация за безжични комуникации [WCR]). Доказателствата, представени тук, показват, че механизмите, участващи в клиничната прогресия на COVID-19, също могат да бъдат генерирани, според експериментални данни, чрез излагане на WCR. Ето защо правим предположение за връзка между неблагоприятните биоефекти от излагането на WCR от безжични устройства и COVID-19.

По-конкретно, доказателствата, представени тук, подкрепят предположението, че WCR и по-специално 5G, което включва уплътняване на 4G, може да е изострило пандемията от COVID-19 чрез отслабване на имунитета на гостоприемника и повишаване на вирулентността на SARS-CoV-2. 

Излагането на WCR е широко разпространен, но често пренебрегван фактор на околната среда, който може да предизвика широк спектър от неблагоприятни биоефекти. В продължение на десетилетия независими изследователи от цял свят подчертават рисковете за здравето и кумулативните щети, причинени от WCR. Доказателствата, представени тук, са в съответствие с голям брой установени изследвания. Здравните работници и политиците трябва да считат WCR за потенциално токсичен фактор за околната среда. Методи за намаляване на излагането на WCR трябва да бъдат предоставени на всички пациенти и населението като цяло. 

Коментари

Популярни публикации

Изображение

⚠️‼️Социалните служби за закрила на децата в Германия, град Бремерхафен, вземат дете от семейството му защото го учели, че хомосексуалността и трансджендъризмът са неприемливи