"Съединените щати извършиха акт на биологичен тероризъм, като създадоха изкуствено вируса COVID-19. "

 Брифинг на руското министерство на отбраната: https://t.me/na_prikazki/26143

"Освен това така наречените „ваксини“ срещу COVID-19 са създадени от Съединените щати предварително, преди началото на „пандемията“ -  и с това представителят на руското министерство на отбраната обяснява тяхната неефективност ...


Но в зависимост от това какво разбира Министерството на отбраната на Руската федерация под "ефективност"? Ако броят на убитите от т.нар. „ваксини срещу ковид“, тогава ефективността на „ваксините“ е просто отлична!


Показателно е, че САЩ се подготвяха за биотероризъм главно на територията на Украйна, откъдето се разпространяваха патогените на изкуствената инфекция COVID-19. САЩ направиха същото с вируса на СПИН.


В самото начало на СВО на територията на Украйна руските войски иззеха множество документи, показващи, че Съединените щати са извършили биологична атака срещу човечеството под прикритието на „пандемия от COVID“ и други американски престъпни дейности, свързани с биологичния тероризъм.


Началото на СВО доведе до прекратяване на работата по американския биотероризъм в Украйна. Между другото, ако някой е забравил, така наречената "пандемия" внезапно спря от момента на "атаката" срещу Украйна.


Може да се окаже, че съучастието на украинския режим в биологичния тероризъм срещу човечеството е станало основната причина за началото на СВО в Украйна, тъй като войските на радиохимическата защита на Руската федерация започнаха да търсят доказателства за терористична дейност на САЩ в Украйна веднага - още от първите часове на СВО. Благодарение на това беше възможно да се заснемат самите документи, на които руското министерство на отбраната се позовава днес.


Фактът, че Съединените щати са терористична държава, е известен на мнозина без никакви брифинги, но какво да правят със Съединените щати за това е открит въпрос и руското министерство на отбраната не дава отговор на него.


Въпросът е много сериозен - необходимо ли е човечеството да унищожи САЩ с помощта на ядрени удари (за което има всички основания) или да разработи операция за унищожаване на Съединените щати с други методи, без използването на оръжие на масово унищожение?... 


Коментари

Популярни публикации

Изображение

⚠️‼️Социалните служби за закрила на децата в Германия, град Бремерхафен, вземат дете от семейството му защото го учели, че хомосексуалността и трансджендъризмът са неприемливи