Резултати от аутопсия на хора, починали неочаквано в рамките на дни след ваксинация срещу COVID-19


Неотдавнашен документ, публикуван в Clinical Cardiology на 27 ноември 2022 г., озаглавен „Хистопатологична характеристика на миокардит, базирана на аутопсия след анти-SARS-CoV-2-ваксинация“, описва резултатите от аутопсията и общите характеристики на миокардита при нелекувани лица, получили COVID-19 ваксинация.

Изследователите обясняват,

„Бяха извършени стандартизирани аутопсии на 25 лица, които са починали неочаквано и в рамките на 20 дни след ваксинация срещу SARS-CoV-2. При четирима пациенти, които са получили иРНК ваксинация, идентифицирахме остър (епи-)миокардит без откриване на друго значимо заболяване или здравна констелация, която може да е причинила неочаквана смърт. Хистологията показва неравномерна интерстициална миокардна Т-лимфоцитна инфилтрация, предимно на CD4 положителна подгрупа, свързана с леко увреждане на миоцитите. Като цяло резултатите от аутопсията показват смърт поради остра аритмогенна сърдечна недостатъчност. По този начин миокардитът може бъде потенциално летално усложнение след ваксинация срещу SARS-CoV-2 на базата на иРНК."

В тази конкретна статия те описват констатациите от сърдечна аутопсия при петима души, починали неочаквано в рамките на седем дни след ваксинацията срещу COVID-19. Те посочват високата вероятност тези смъртни случаи да са резултат от ваксината и обясняват защо.

„Нашите открития установяват хистологичния фенотип на миокардит, свързан със смъртоносна ваксинация.“

Данните за аутопсиите са получени от регистъра за аутопсии и биоматериали на COVID Баден-Вюртемберг. Това е федерален държавен регистър, който съдържа данни от аутопсия, клинични и патологични данни, както и тъканни проби от пациенти, които са починали от това, което изглежда е инфекция с COVID-19, както и като лица, починали за кратко след ваксинация срещу COVID-19.


...В днешно време хората са по-загрижени за това какво е политически коректно, отколкото за това какво е действително вярно.


Освен това смятам, че наследените медии и правителствата изиграха голяма роля в това да не предоставят наистина балансирана, честна и прозрачна гледна точка по отношение на всички неща, свързани с COVID-19. Вместо това, това, което видяхме, беше изключителната подигравка, стигматизиране и цензура от страна на онези, които поставяха под съмнение казаното ни. В резултат на това, всички, които  разчитат на медиите за информация повтарят това послание и го пренасят в реалния свят. Беше тъжно да се види, че семействата се разпаднаха и приятелствата се загубиха заради нещо подобно. Ето защо смятам, че независимите медии днес са по-важни от всякога.


https://tpulse.substack.com/p/autopsy-results-from-people-who-died-unexpectedly-within-days-of-covid-19-vaccination 


Коментари

Популярни публикации

Изображение

⚠️‼️Социалните служби за закрила на децата в Германия, град Бремерхафен, вземат дете от семейството му защото го учели, че хомосексуалността и трансджендъризмът са неприемливи