⚡️⚡️⚡️Анализ за Американски патриот за истинските причини за войната в Украйна



‼️Сега, след като привлякох вниманието на всички, позволете ми да обърна внимание на това защо политиците на американския естаблишмънт изпращат танкове, самолети, оръжия, оборудване и над 100 милиарда долара в Украйна. Няма нищо общо с украинските граждани и всичко е свързано с активи/тайни на дълбоката държава в Украйна.


2) Да се върнем към това кога и къде започна всичко. Ретроспекция към 2005 г. Тогава сенатор Обама и сенатор Лугар посетиха бивши съветски биологични и химически съоръжения в Украйна и установиха корените на дълбоката държава на САЩ в Украйна. За „противодействие на биологичните оръжия“.


3) Когато говорим за лабораториите през 2005 г., ето как те бяха описани от WaPo. Лабораториите са били „част от мрежа от „античумни“ станции от времето на Студената война, които са доставяли силно смъртоносни патогени на съветските фабрики за биооръжия“. Така че, когато Русия прави изследвания  „срещу чума“ това се счита от американците като „биооръжия“.


4) Но когато САЩ правят изследвания за „засилване на отбранителната функция/насочена еволюция“, това не са биооръжия. През 2005г @washingtonpost признава, че изследванията „против чума“ водят до производството на „силно смъртоносни патогени“, известни още като „биооръжия“. Изглежда мелодията им се е променила през 2022 г.


5) САЩ, водени от Обама, приеха Закона за съвместно намаляване на заплахите на Нън-Лугар от 2005 г. САЩ поеха бивши съветски лаборатории и съоръжения, уж за унищожаване на запаси от ядрени, химически и биологични оръжия в Украйна.


6) Обама отвори шлюзовете за дълбоката държава. Създал програми за биологични оръжия с украинското правителство и установил връзки за американски олигарси за изграждане на компании за биолаборатории в беззаконната земя на Украйна. Компании като Metabiota на Байдън.


7) Тогава ситуацията се влоши. Под „надзора“ на САЩ Украйна изпадна в гражданска война през февруари 2014 г. (Обама). В хаоса на войната Държавният департамент (Клинтън) и ЦРУ поеха пълен контрол над правителството на Украйна. Нуланд улесни смяната на режима.


8) Нуланд, която разпространи страха че „руските сили ще сложат ръка на биологичните изследвания в Украйна“, организира цветната революция в Украйна. Те започнаха гражданска война, след което избраха своята марионетка да управлява правителството, създавайки пълномощник на дълбоката държава.


9) Сега с пълен контрол над украинското правителство, Байдън започна своята мръсна работа. Байдън посети Украйна 13+ пъти, като осигури финансиране от САЩ за украинските олигарси. След това използва властта си, за да уволни държавен прокурор, който разгада схемата на Байдън за подкуп/пране на пари.


10) Така че причината, поради която всички наши пари от данъци са в Украйна, е, че Украйна е пълномощник на дълбоката държава, контролиран от управляващите семейства на DNC/Сорос. Те се опитват да защитят своите активи/тайни в Украйна. Най-важната от които е тяхната биологична активност.


💥💥💥11) Причината, поради която американските медии се обявиха изцяло про-Украйна, е, че медиите са собственост на фармацевтичните компании чрез пари от реклама. Фармацевтичните компании разчитат на биолабораториите в Украйна за създаване на патогени, така че тяхната схема за ваксини да печели... Започва ли да има смисъл? 


12) Причината @ФБР и @DHSgov да отиде докрай по Оруелски и да въоръжи Big Tech, за да цензурира всички доклади за биолабораториите в Украйна, е защото разузнавателната общност е компрометирана от Дълбоката държава, която не може да позволи на хората да разберат за тяхната схема за производство на патогени...


13) Причината Камарата на демократите @DNC да полудеят и обвинят Тръмп заради едно-единствено телефонно обаждане до Зеленски в Украйна... е, защото не можеха да позволят на Тръмп да дебне наоколо и да разследва техния пълномощник на Дълбоката държава. Тръмп беше наясно с това което крият, известно още като биологични оръжия.


14) Причината, поради която Зеленски нареди на украинското Министерство на отбраната да унищожи всички държавни документи, свързани с американските биолабораторни компании „Metabiota and Battelle“… в деня, в който ракетите започнаха да летят (2/24/22)… е, защото той знаеше, че Путин търси биологични оръжия.


16) Причината СЗО да посъветва Украйна да унищожи всички техни патогени (в лабораториите, за които медиите казаха, че не съществуват)… е, защото СЗО знаеше, че Путин търси биооръжията. Същото

СЗО, което създаде глобална медицинска полицейска държава благодарение на Cоvid-19.


17) Танкове, реактивни самолети, оръжия, оборудване, над 100 милиарда долара средства на данъкоплатците, животите на украинския народ… Всички достойни жертви в очите на дълбоката държава. Каквото и да е необходимо, за да прикрият производството на биооръжия. Третата Световна Война вече започна. C19 беше първото изстреляно оръжие. /КРАЙ


https://twitter.com/warclandestine/status/1619886316371726341



Коментари

Популярни публикации

Изображение

⚠️‼️Социалните служби за закрила на децата в Германия, град Бремерхафен, вземат дете от семейството му защото го учели, че хомосексуалността и трансджендъризмът са неприемливи