Давос, Швейцария. Шофьор на СИФ признава, че ВИП елитът отказва да кара електрически автомобили, а иска бензинови

 



Елитът на СИФ отказва да използва електромобили и изисква да бъде превозван с "обикновени автомобили", работещи с бензин. 


В Давос японската журналистка Масако Ганаха разговаря с шофьора, който вози високопоставените гости на СИФ. Той ѝ казва, че не може да използва електромобила за превоз на ВИП гости.  


Шофьорът обясни, че елитът смята електрическите автомобили за много "опасни" и смята, че само обикновените хора трябва да ги използват. 


С други думи: обикновените хора трябва да използват електрически автомобили, а обикновените автомобили, задвижвани с изкопаеми горива, трябва да са за елита. 


💬 Миналата седмица научихме, че елитът на Давос отказва да разреши на ваксинирани пилоти да летят с техните частни самолети, като предпочита неваксинирани пилоти, тъй като вероятността да получат сърдечен удар по време на работа е много по-малка.  


Коментари

Популярни публикации

Изображение

⚠️‼️Социалните служби за закрила на децата в Германия, град Бремерхафен, вземат дете от семейството му защото го учели, че хомосексуалността и трансджендъризмът са неприемливи