Здравните служители се тревожат, след като Върховният съд на Флорида одобри проучването на DeSantis на Covid ваксината




Губернаторът на Флорида Рон ДеСантис подаде петиция до Върховния съд на щата по-рано този месец за заповед за сформиране на голямо жури в цялия щат, което да разследва всякакви неправомерни действия, свързани с ваксините срещу COVID-19. Съдът му даде зелена светлина в четвъртък.


Това кара редица здравни служители и така наречените експерти да се тревожат за въздействието, което тази мисия за откриване на истината може да има върху колебливостта относно ваксините и вярата на обществото в медицинските заведения.


По-рано този месец ДеСантис поиска одобрение от Върховния съд на Флорида, за да сформира голямо жури, което да разгледа „престъпления и нарушения, извършени срещу жители на Флорида, свързани с ваксината срещу COVID-19“.


В петицията на губернатора се отбелязва, че „фармацевтичната индустрия има прословута история на подвеждане на обществеността с цел финансова печалба. Бяха повдигнати въпроси относно истинността на изявленията, направени от фармацевтичните производители на ваксини срещу COVID-19, особено по отношение на предаването, превенцията, ефикасност и безопасност. Необходимо е разследване, за да се определи дали фармацевтичната индустрия е участвала в измамни практики. Хората на Флорида заслужават да знаят истината."


https://www.theblaze.com/news/health-officials-worried-after-florida-supreme-court-approves-desantis-covid-19-vaccine-probe?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

Коментари

Популярни публикации

Изображение

⚠️‼️Социалните служби за закрила на децата в Германия, град Бремерхафен, вземат дете от семейството му защото го учели, че хомосексуалността и трансджендъризмът са неприемливи