Вицепрезидентът на германския парламент призовава за разследване на смъртните случаи и щетите от Covid „ваксината“ (видео)




Главен патолог и неговият екип откриха, че при 30 процента от изследваните от тях хора, починали малко след ваксинацията срещу Covid, ваксинацията е причината за смъртта.


Вицепрезидентът на Бундестага [федералния парламент на Германия] Волфганг Кубицки призовава за аутопсия на починалите малко след като са получили ваксината срещу Covid. Кубицки смята, че е от съществено значение всяка необяснима смърт, настъпила в рамките на 14 дни след ваксинация срещу Covid, да бъде автоматично регистрирана като подозрителен случай в Института Пол Ерлих (PEI). Политикът от Свободната демократическа партия (FDP) казва, че разследването на „връзката между ваксинацията, миокардита и смъртта е наложително“.


При това Кубицки се позовава  на наскоро публикувано проучване на Питър Ширмахер, главен патолог в университетската клиника в Хайделберг . Ширмахер и неговият екип откриха, че при 30 процента от изследваните от тях хора, починали малко след ваксинацията срещу Covid, тази ваксинация е причината за смъртта.


„Говорим за релевантно число, което налага да се подходи систематично към този проблем“, каза Кубицки. Според политика на FDP здравните власти трябва „редовно“ да извършват аутопсии на всички хора, починали в рамките на две седмици след ваксинацията: „Това също има смисъл, тъй като условното одобрение на тези ваксини се проведе под огромен натиск във времето.“


Тино Зорге (CDU), говорител на здравната политика на фракцията на Съюза в Бундестага, смята , че „Две години след първата ваксинация срещу covid е крайно време за по-отворен подход към страничните ефекти от ваксинацията и щетите от ваксинацията“. Проучването на Ширмахер също е тревожно, обяснява Зорге, „защото показва колко малко знаем за рисковете от ваксините дори след две години“.


Според политик от Християндемократическия съюз на Германия (ХДС) изследванията и събирането на данни сега трябва да се продължат с пълна скорост: все още липсват надеждни и значими данни. Констатациите са от изключително значение за оценката на съотношението полза-риск. За тази цел PEI следва да се укрепи, данните да се използват по-добре, а процедурите за докладване значително да се опростят.


Германската нова агенция WELT публикува интервю с патологизиращия Ширмахер в понеделник. Той призова за провеждане на повече изследвания по въпроса за вредата от ваксините. „Има важни въпроси без отговор, които трябва да бъдат изяснени или чрез изчерпателна регистрация на всички нежелани ефекти, или като част от по-нататъшни изследвания в смисъл на подобряване на ваксинацията, индикация за ваксиниране и гражданска защита“, казва Ширмахер: „Има ли някакви генетични фактори или определени предишни заболявания – например автоимунни заболявания – които предразполагат към тежки последици от ваксинацията? Последиците от ваксинацията зависят от ваксината – но кои характеристики и компоненти на ваксината определят това? Определени видове приложения играят ли роля?“


Германската информационна агенция BILD обсъди неотдавнашните искания на политиците за разследване на ваксините срещу Covid и вредата, която те могат да причинят. 


https://rairfoundation.com/breaking-german-parliament-vice-president-calls-for-investigation-into-covid-vaccine-deaths-and-damages-video/

Коментари

Популярни публикации

Изображение

⚠️‼️Социалните служби за закрила на децата в Германия, град Бремерхафен, вземат дете от семейството му защото го учели, че хомосексуалността и трансджендъризмът са неприемливи