Водещ китайски експерт казва, че COVID-19 не е по-лош от настинка/грип




Тъй като политиката на Китай за нулева COVID-инфекция бързо се срива, на китайското население сега се казва от водещ експерт по COVID-19, че вирусното заболяване не е по-лошо от настинката или грипа! Така е, хора. В зашеметяващ обрат в политиката за обществено здраве, сега изглежда, че целият свят бе загубил ума си през последните три години заради нищо повече от обикновена настинка и вирус на грип! Това е почти твърде много за разбиране и със сигурност популярните медии, които изиграха толкова голяма роля в улесняването на лудостта, цензурата, лъжите и унищожаването на качеството ни на живот, нямат голям интерес да разпространяват информацията.


„Джонг Наншан, топ експерт по Covid-19 и ключов обществен глас в пандемията, предложи в четвъртък [15 декември 2022 г.], че Omicron наистина трябва да се нарича „коронавирусна настинка“, позовавайки се на смъртността, подобна на сезонния грип и ограничената инфекция в белите дробове." 


Докато хората се чудят как ще се справим с „живеенето с COVID-19“, истината е по-вероятно, че живеем с подобни вируси под формата на обикновена настинка и сезонен грип поне повече от век, от края на пандемията от 1918 г.


Докато хората се възхищават на чудото на ваксините срещу COVID-19, истината е, че никога не е имало ефикасна ваксина в клинични изпитвания за обикновена настинка или грип. В моята статия, Натриевата токсичност в хранителната епидемиология и хранителната имунология на COVID-19 , цитирам работата на Дейвид Тирел, който изследва лек за обикновена настинка в продължение на много десетилетия, преди най-накрая да се откаже. Нищо не се е променило от тогава. Така наречената ефикасност на текущата партида ваксини срещу COVID-19 не е нищо повече от статистическа манипулация за заблуда на клиницистите, пациентите и широката общественост. Пристрастия при докладване на резултатите при клинични изпитвания на иРНК ваксина срещу COVID-19 .

Относително намаляване на риска: Дезинформативна мярка в клиничните изпитвания и ефикасността на ваксината срещу COVID-19 .


Маските, блокирането и социалното дистанциране никога не са били ефективни методи за спиране на настинка или грип – няма доказателство от клинични контролирани проучвания, че те са ефективни сега и няма причина да вярваме, че ще бъдат ефективни в бъдеще. .


Разбира се, може би дядото на всички лъжи за COVID-19 излезе от устата на самия дядо на COVID-19, д-р Фаучи, който подведе Конгреса на САЩ с погрешната си оценка, че коронавирусът е 10 пъти по-смъртоносен от грипа. Уроци за общественото здраве, извлечени от отклоненията в надценяването на смъртността от коронавирус . И д-р „Аз представлявам науката“ продължава да съветва обществеността чрез интервюта в национални новинарски мрежи, спонсорирани от Pfizer!


https://www.trialsitenews.com/a/chinese-leading-expert-suggests-covid-19-no-worse-than-coldflu-eefcc4d3

Коментари

Популярни публикации

Изображение

⚠️‼️Социалните служби за закрила на децата в Германия, град Бремерхафен, вземат дете от семейството му защото го учели, че хомосексуалността и трансджендъризмът са неприемливи