Мултикултурният експеримент на глобалистите в Швеция доведе до това, че шведите вече не са в безопасност в собствената си страна.




Само за две поколения Швеция се превърна от една от най-безопасните страни в света в една от най-опасните страни в Европа. Междувременно масовата имиграция драматично промени населението на Швеция, съобщава Gatestone.

Докато населението на Швеция остава почти изключително шведско през по-голямата част от 20-ти век, делът на мигрантите и техните потомци бързо скочи до около една трета от общото население от приблизително 10 милиона.

Швеция има едно от най-лошите регистрирани нива на изнасилвания в света. През 2018 г. държавната телевизия SVT разкри, че 58% от мъжете, осъдени в Швеция за изнасилване и опит за изнасилване през предходните пет години, са родени в чужбина. Някои от най-бруталните случаи на изнасилване включват имигранти.


RAIR Foundation USA наскоро съобщи за 12-часов документален филм , който разкрива унищожението на страната от ръцете на леви глобалисти и ислямски мигранти от Близкия изток, Африка и Азия.  

Мултикултурният експеримент на глобалистите в Швеция доведе до това, че шведите вече не са в безопасност в собствената си страна. Карлквист обяснява, че имигрантите унищожават „нашата страна“:


Те унищожават страната ни и ни карат да се ужасяваме от всичко. Става въпрос за насилие от страна на тези имигранти, това са изнасилванията, убийствата и знаете ли, просто липсата на безопасност в собствената ви страна кара хората да са много, много уплашени и отчаяни и те губят надежда.

Шведските деца са измъчвани и малтретирани в училище и вечер в цялата страна. Има постоянни случаи на деца имигранти, които бият, изнасилват и измъчват шведи. Карлквист съобщава, че ислямските имигранти и техните деца „имат много агресивна култура и ни мразят“. 


https://rairfoundation.com/suicidal-sweden-woman-gang-raped-in-a-park-by-five-teenage-syrian-muslim-migrants/



Коментари

Популярни публикации

Изображение

⚠️‼️Социалните служби за закрила на децата в Германия, град Бремерхафен, вземат дете от семейството му защото го учели, че хомосексуалността и трансджендъризмът са неприемливи