⚠️На G20 в БАЛИ, лидерите подписаха изявление, в което се казва, че "доказателството за ваксинация", тоест така наречените ковид паспорти, ще бъдат използвани за „улесняване“ на международните пътувания.



Това означава, че СЗО ще определя каква ваксинация трябва да имате, за да пътувате.


Може да прочетете сами точка 23 от Декларацията на G20 на сайта на Белия дом👇


Тя гласи:


...Ние подкрепяме центъра за трансфер на технологии за иРНК ваксини на СЗО, както и всички негови центрове във всички региони на света с цел споделяне на технология и техническо ноу-хау при доброволни и взаимно договорени условия. Ние приветстваме съвместни изследвания и съвместно производство на ваксини, включително засилено сътрудничество между развиващите се страни. Ние признаваме важността на споделените технически стандарти и методи за проверка, в рамките на IHR (2005), за улесняване на безпроблемното международно пътуване, оперативна съвместимост и разпознаване на цифрови решения и недигитални решения, включително доказателство за ваксинации. Ние подкрепяме продължаващия международен диалог и сътрудничество за създаването на надеждни глобални цифрови здравни мрежи като част от усилията за укрепване на превенцията и отговора на бъдещи пандемии, които трябва да използват и надграждат успеха на съществуващите стандарти и цифрови сертификати за COVID-19.


https://www.whitehouse.gov/briefing-room/statements-releases/2022/11/16/g20-bali-leaders-declaration/



Коментари

Популярни публикации

Изображение

⚠️‼️Социалните служби за закрила на децата в Германия, град Бремерхафен, вземат дете от семейството му защото го учели, че хомосексуалността и трансджендъризмът са неприемливи