Световни правителствени доклади потвърждават, че ваксинацията срещу COVID може да е убила 75 милиона души в 38 големи държави през 2022 г. досега

 

Световни правителствени доклади потвърждават, че ваксинацията срещу COVID може да е убила 75 милиона души в 38 големи държави през 2022 г. досега, а документите на Pfizer доказват, че това може да доведе до масово обезлюдяване


Официалните данни на правителството доказват, че всяка отделна страна, която е принудила милиони свои граждани да получат инжекцията Covid-19, е претърпяла десетки до стотици хиляди допълнителни смъртни случаи досега през 2022 г. Например само САЩ регистрира 350 000 допълнителни смъртни случая до края на 2022 г. септември 2022 г.


Допълнителни официални данни на правителството доказват, че нивата на смъртност на 100 000 са най-ниски сред неваксинираното население във всяка една възрастова група, включително деца, и следователно са най-високи сред ваксинираното население.


Междувременно данните, предоставени от 27 страни в Европа, доказват, че свръхсмъртните случаи сред децата са се увеличили с 552%, откакто Европейската агенция по лекарствата за първи път одобри инжектирането на Covid-19 за деца на възраст от 12 до 15 години, а след това от 5 до 11 години стари само няколко месеца по-късно.


Това е изключително убедително доказателство, че инжекцията Covid-19 убива деца, тъй като смъртните случаи бяха под очакваните нива точно до момента, в който EMA одобри инжекцията Covid-19 за деца.


Ако съчетаем всичко по-горе с факта, че поверителните документи на Pfizer потвърждават че:


Съдържанието на инжекцията Covid-19 се натрупва в яйчниците;

90% от бременните жени са загубили бебето си по време на клинични изпитвания; и

Проучвания при животни установиха повишен риск от безплодие след ваксинация срещу Covid-19;


...Може да се заключи, че ако досега сме свидетели на това, че на инжектирането убива десетки до стотици хиляди хора всяка седмица, съвсем скоро може да станем свидетели на обезлюдяване, причинено от ваксинацията срещу Covid-19.


https://expose-news.com/2022/11/20/75million-dead-covid-vaccination-pfizer-depopulation/

Коментари

Популярни публикации

Изображение

⚠️‼️Социалните служби за закрила на децата в Германия, град Бремерхафен, вземат дете от семейството му защото го учели, че хомосексуалността и трансджендъризмът са неприемливи