Китай, град Дженджоу: сюреалистични сблъсъци между ковид-зомбита в бели скафандри и работници от фабриките на Епъл.


 Китайските власти налагат терористичната политика за "нула случаи", която означава карантиниране на многомилионни градове заради един кихнал и ограничаване или временно затваряне на производства.


И на Запад и на Изток, работническата класа е тази, която реално се противопоставя на корона-тоталитаризма. Средната класа лапаше и лапа ковид-климатични-украински мухи и съучаства в собственото си "нулиране". 


 Жителите на Китай са уморени от ограниченията за пандемията и ковида


💬 Пекин затвори всички паркове и музеи, Шанхай наложи задължителни тестове за всички влизащи от други региони и тридневна карантина в изолация. Властите в Ухан призоваха жителите да не ходят никъде, освен вкъщи и на работа. Под различни ограничения и блокирания попаднаха селища, които съставляват 20% от БВП на Китай. 


💬 В Китай е регистрирано историческо увеличение на броя на коронавирусните инфекции с 31 656 случая през последните 24 часа. Преди това максималното увеличение на инфекциите в Китай беше регистрирано на 14 април с 29 411 случая.


Китайските медии замазват зрителите на Световното първенство в Катар.


Те не искат китайците да знаят, че хората в други страни вече не носят маски ...


Клаус Шваб заяви, че Китай е "модел за подражание за много страни" и обяви "системна трансформация на света" по китайската държавна телевизия.


Коментари

Популярни публикации

Изображение

⚠️‼️Социалните служби за закрила на децата в Германия, град Бремерхафен, вземат дете от семейството му защото го учели, че хомосексуалността и трансджендъризмът са неприемливи