⚡️Ако армията на САЩ провеждаше СВО в Украйна, щяхме до унищожим целия живот, каза американският военният експерт Скот Ритър:


 


"Хората не разбират колко иракчани всъщност убихме в операция "Пустинна буря". И не говоря за цивилни, говоря за войници. Започнахме операцията и на първия ден убихме 10 000 души с един замах. Просто ги заровиха живи. Ние не губихме време и не ги убеждавахме да се предадат. 


Не си губехме времето в преговори. Ако не искаш да се откажеш, умри. Унищожихме ги. И така щях да се бият с украинците - щяха да ги унищожат. В първия ден на операцията щяхме да унищожим всичките им командни центрове и веригата им за доставки. Унищожаване на всичко необходимо за поддържане на живота. Имаме превъзходна огнева мощ, не бихме изпратили пехота. Намирате концентрацията на силите и ги изтриваме от лицето на земята. Ако се скрият в село – селото няма да го има. Имаме инженерни войски, обучени да напредват в градска среда. Харков? Искате да вземем Харков? Инженерните батальони идват, сриват блокове със земята и продължават напред. Всичко, което се движи - умира. Напредваме и унищожаваме всички живи същества. Ето как щяхме да воюваме. И така до самата граница.

Коментари

Популярни публикации

Изображение

⚠️‼️Социалните служби за закрила на децата в Германия, град Бремерхафен, вземат дете от семейството му защото го учели, че хомосексуалността и трансджендъризмът са неприемливи