НАСИЛСТВЕНОТО ВАКСИНИРАНЕ Е ПРЕДСТОЯЩО !!!

 НАСИЛСТВЕНОТО ВАКСИНИРАНЕ Е ПРЕДСТОЯЩО -  трябвало да имате сертификат за ваксинация до май 2023 г., защото без него няма да ви разрешават да правите нищо


G20 пусна котката от чувала!!!


През май 2023 г., а не през 2024 г., както се очакваше, ще ви е необходим цифров здравен сертификат, ако все още искате да участвате в социалния живот.

Така че сега е много добър момент най - после да се събудите!

„Декларацията на лидерите на Г-20 от Бали“ разкри „тайната“, за която ви предупреждаваме  от месеци.


И проблемът всъщност е много по-голям, отколкото повечето хора си мислят.


Както беше съобщено по-рано, нации по света тайно представят предложения за изменение на множество членове от международните здравни разпоредби.


Държавите-членки на Европейския съюз, Индия, Индонезия и държавите-членки на Евразийския икономически съюз внесоха предложения за изменение на член 23:


Здравни мерки при пристигане и заминаване. Индия и Япония имат предложения за изменение на член 28:


Корабите и самолетите са блокирани на входните точки. ( Планът за тримесечно ваксиниране на всички хора по света и по-дълбоката причина за това е разкрита! 

Държавите-членки на Европейския съюз внесоха предложения за изменение на член 36: 

Сертификати за ваксинации или други подготвителни мерки.


Държавите-членки на Европейския съюз и държавите-членки на Африканския регион на СЗО внесоха предложения за изменение на член 43 „Допълнителни здравни мерки“.  Представени сертификати за ваксинация, профилактика и свързаните с тях или образец на международен сертификат за ваксинация или профилактика.


Затова призоваваме всички да обърнат много повече внимание на тайните преговори, водени от СЗО за изменение на международните здравни разпоредби.


На 14-15 ноември 2022 г. Работната група за изменения на Международните здравни правила (WGIHR) проведе първото си тайно заседание, за да обсъди предложените промени.


На 16-17 ноември 2022 г. Комитетът за преглед на международните здравни правила (IHRRC) проведе третото си тайно заседание за обсъждане на предложените промени. 


Лица в Австралия, Канада, Финландия, Нова Зеландия, Южна Африка и Обединеното кралство  са подали официални искания за информация. Изпратихме запитвания по имейл директно до Информационния отдел на СЗО и всичките ни запитвания бяха игнорирани.

Ако откажете ваксинации в Канада, може да се считате за психично болен в бъдеще и да бъдете принудени да приемате психиатрични лекарства, се казва в предложението на правителството.


Нищо не е по-красиво от насилственото лечение, за което се говореше в Германия преди 1945 г.


Нямате ли доверие на правителството или големите фармацевтични компании след преживяното с COVID?


Съжаляваме, защото тогава трябва да бъдете обявени за психично болен!  Колежът на лекарите и хирурзите на Онтарио (CPSO) иска лекарите да лекуват пациенти, резистентни към ваксината Covid-19, с лекарства и психотерапия.


Правилно прочетохте. Ревизирана версия на уебсайта на CPSO обсъжда как да се справите със „Страховете, свързани с ваксинацията срещу Covid-19“. „Също така е важно лекарите да работят с пациентите си, за да управляват страховете, свързани с ваксината, и да дадат възможност за поведение без избягване на ваксинация“, пише CPSO.

Насоките на CPSO за първи път бяха представени на вниманието на обществеността от базираната в Саскачеван потребителка на Twitter Надин Нес, която нарече препоръката „ужасна“. „Колежът на лекарите и хирурзите в Онтарио по същество препоръча на лекарите да предписват лекарства аи психически болести и да насочват пациентите към психиатър, ако не искат ваксината“, написа Нес в Туитър във вторник.


— Това е ужасно.


„И още една причина за спада на доверието в здравната ни система и родните ни незаконни, продажни и престъпни правителства." 


Коментари

Популярни публикации

Изображение

⚠️‼️Социалните служби за закрила на децата в Германия, град Бремерхафен, вземат дете от семейството му защото го учели, че хомосексуалността и трансджендъризмът са неприемливи