10 агенти на ЦРУ и техни сътрудници са заловени да блудстват с деца

 Не не един, не двама, ами поне 10 агенти на ЦРУ и техни сътрудници са заловени да блудстват с деца (https://newspunch.com/cia-agents-caught-raping-children-allowed-to-walk-free-because-prosecution-may-reveal-state-secrets/) и да ги насилват. На тях обаче им е било позволено да се отърват безнаказано, след като прокурорите преценили, че повдигането на обвинение срещу тези педофили ще бъде опасно... Можело да „разкрие държавни тайни“.


В същото време актьорът Джеймс Кавизел, който доби световна популярност с ролята си на Исус Христос в „Страстите Христови“ на Мел Гибсън, най-отговорно и не за пръв път заяви (https://newspunch.com/passion-of-the-christ-star-claims-hollywood-execs-are-trafficking-children-for-adrenochrome/), че „конспирацията“ за манията на Холивуд по адренохром отговаря на истината. Кавизел настоява, че важни клечки сред шефовете в Холивуд се занимават с „трафик на деца“ и „изнасилване и убийства на деца“. Актьори пък „изкормват живи деца“, защото тогава кръвта на жертвите става най-подходяща за „дрогата“, по която са пристрастени мнозина сред „звездите“. 


Други холивудски знаменитости също потвърждават този факт, но опитват да го обърнат на шега. А по този начин – да го представят като нещо несериозно и да го отрекат. Все пак е забележително как описанията на тези практики звучат едно към едно с описанията на Рудолф Щайнер отпреди един век за „буквара на черната магия“ и как представителите на черните окултисти втвърдяват чувствените тела на своите ученици, насърчавайки ги да стават садисти, напълно лишени от емпатия.


И още, сексуалното насилие и вивисекцията (рязането на жива плът) са едва от първите страници на този „буквар“, обучаващ как да се прави безпричинно зло заради самото зло.


Коментари

Популярни публикации

Изображение

⚠️‼️Социалните служби за закрила на децата в Германия, град Бремерхафен, вземат дете от семейството му защото го учели, че хомосексуалността и трансджендъризмът са неприемливи