Интервюто на австралийската водеща Мария Зи с д-р Дейвид Никсън, в което показват видео на нанотехнологиите в Covid инжекциите на Pfizer.




Д-р Никсън обясни, че те не се самосглобяват, а по-скоро се сглобяват от нанороботи или микромашини. Тези роботи работят с толкова бавно темпо, че работата, която вършат, не се засича, освен ако видеото не се възпроизвежда със скорост около 100 пъти по-голяма от реалното време.


За да демонстрира това, д-р Никсън съкрати своето 3-часово видео до около минута.


„Вижте какво се случва, когато го ускоря“, каза д-р Никсън, това е нанодизайн.


Д-р Никсън посочва две микромашини във видеото, които работят за създаването на една и съща „квадратна“ наноструктура и коментира, че „тя се сглобява по същество от микромашини, които са координирани.


На екранната снимка са оградени в червено двете роботизирани ръце или микромашини, посочени от д-р Никсън, които сглобяват наноструктурата. 


Можете да гледате видеото с Никсън със субтитри на руски тук (http://redko-da-metko.ru/wp-content/uploads/2022/10/%D0%BE%D1%80%D1%80%D0%BE%D0%BF%D1%80-1.mp4)

Коментари

Популярни публикации

Изображение

⚠️‼️Социалните служби за закрила на децата в Германия, град Бремерхафен, вземат дете от семейството му защото го учели, че хомосексуалността и трансджендъризмът са неприемливи