Май се започва 🤔 Парите в джобовете на хората ще бъдат заменени от нова цифрова валута „Бриткойн“ в план, прокарван от канцлера и евентуален премиер на кралството Риши Сунак.





Това, казват вътрешни хора от Министерството на финансите, ще бъде най-голямото сътресение в паричната система от векове, Банката на Англия ще установи директен цифров еквивалент на физическите пари и ще поеме контрола върху тях.

Поддръжниците му в Министерството на финансите казват, че това би позволило на Банката да даде тласък на икономиката по време на финансова криза, като изплаща „Бриткойните“ директно в банковите сметки на хората.

–––

Последния абзац е точно това, за което се каза във  филма "Парите на Джон", че ще бъде евентуалния начин, по който ще обяснят на хората какво и защо правят.

Както вече споделих във видео вчера, Сунак е тясно свързан и печели пари от въвеждането на Дигиталната идентификация.

Статията тук (https://www.dailymail.co.uk/news/article-9821855/Rishi-Sunak-plans-replace-cash-official-digital-currency.html).




Коментари

Популярни публикации

Изображение

⚠️‼️Социалните служби за закрила на децата в Германия, град Бремерхафен, вземат дете от семейството му защото го учели, че хомосексуалността и трансджендъризмът са неприемливи