Пентагонът жадува за ядрена война, казва, че ще „ удари ядрено Русия“, ако Путин не се изтегли от Украйна

 Пентагонът жадува за ядрена война, казва, че ще „ удари ядрено  Русия“, ако Путин не се изтегли от Украйна       „Специалната операция“ на Русия, превърнала се в „демилитаризация“ в Украйна, е толкова разстройваща структурата на "дълбоката държава", потискаща Запада, че Пентагонът сега заплашва с ядрена война , ако Владимир Путин незабавно не изтегли всички руски войски от Украйна   Новата „Стратегия за национална отбрана“ на Пентагона отхвърли всички ограничения върху използването на ядрени оръжия, в случай че Путин откаже да се подчини на неговите заповеди да напусне украинските лаборатории за биологични оръжия, операциите по пране на пари и каквито и да е други дълбоки държавни операции, които се провеждат там.


„До 2030 г. Съединените щати ще се изправят за първи път в историята си срещу две големи ядрени сили като стратегически конкуренти и потенциални противници“, обяви Министерството на отбраната (DoD) в дългоочакван документ – тази втора сила, разбира се, имайки предвид комунистически Китай.


Отговорът на САЩ на това, обяснява този документ, ще бъде „поддържане на много висока летва за ядрена заетост“. Това може да включва разполагане на ядрен отговор на неядрена стратегическа заплаха или за „родината“, или за военните сили на САЩ и техните съюзници в чужбина.


Байдън отново хванат в ЛЪЖИ, след като обеща да използва само ядрени оръжия в отговор на действителна ядрена атака

Тези изявления на Министерството на отбраната противоречат на това, което фалшивият „президент“ Джо Байдън каза още през 2020 г. по време на президентската си кампания, обещавайки да използва ядрени оръжия само в отговор на използването на ядрени оръжия от врага.


Brighteon.TV

Тъй като Путин все още не е хванал въдицата, западните дълбоки държавни сили започват да се притесняват от ядрения холокост, който изглежда жадуват. Ето защо те сега заплашват да използват ядрени оръжия, дори ако никоя друга държава не ги използва първа в нарушение на политиката на САЩ „без първа употреба“.


Всичко това е удивително да се види как се развива, особено след като демократите твърдяха, че Доналд Тръмп щеше да ни поведе всички в Трета световна война. Оказва се, че Тръмп е бил миролюбив президент и Байдън и неговите приближени са тези, които отчаяно искат да натиснат ядрения бутон.


Тези психопати искат глобална ядрена война, но изглежда са искали Путин да удари пръв, за да могат да използват това като извинение да отприщят ядрения ад в света. Тъй като Путин отказва да играе, разказът сега ескалира в територията на първия удар.


Имайте предвид, че левицата беше партията на „мира, а не на войната“ – поне когато Джордж У. Буш беше президент. Много неща се промениха оттогава, тъй като левицата сега е партията на военните ястреби, готови да хвърлят ядрени оръжия, защото Путин прекъсва техните операции по биооръжия и трафик на деца в Украйна.


Режимът на Байдън твърди, че продължаването на спазването на политиката за „без първа употреба“ за ядрени оръжия „би довело до неприемливо ниво на риск в светлината на набора от неядрени способности, разработени и използвани от конкуренти, които биха могли да нанесат щети на стратегическо ниво “ към САЩ и техните съюзници.


Путин отговори на това, като подчерта факта, че единствената реална заплаха за света в настоящия сценарий са САЩ, които все още са единствената страна в света, използвала ядрени оръжия срещу неядрена държава.


Западната дълбока държава отчаяно иска да запази хватката на властта, на която се радва и използва за привидно неограничено зло от десетилетия. Ето защо сега виждаме абсолютно безпокойство да изтича от Пентагона, тъй като отговорните стигат до осъзнаването, че времето им почти е изтекло.


Ще изпадне ли светът скоро в ядрена Трета световна война, причинена от дълбоката държава, която контролира Запада? 


Коментари

Популярни публикации

Изображение

⚠️‼️Социалните служби за закрила на децата в Германия, град Бремерхафен, вземат дете от семейството му защото го учели, че хомосексуалността и трансджендъризмът са неприемливи