Жените отказват да правят секс с ваксинирани мъже, за да се предпазят от страничните ефекти

 



5 милиарда души вече са ваксинирани и броят на внезапните смъртни случаи продължава да расте. 

 

Милиони информирани неваксинирани самотни жени разумно избягват мъжете, които са получили иРНК инжекции. 

 

Съобщава се, че неваксинираните жени, които са се образовали за опасностите от ваксинацията, се чувстват доста неудобно от идеята да правят секс с „напълно ваксинирани“ мъже. 

 

Американската авторка Лора Дж. Уелингтън е една такава необвързана жена, казвайки, че това „се е превърнало в нейното ново правило на поведение“. 

 

Тя има предвид не само себе си, но и други неваксинирани самотни жени, които избягват мъже, които са претърпели експериментална генна терапия. 

 

„Изборът на необвързани мъже на такава основа стеснява кръга за избор, особено ако живеете в малко общество“, пише Уелингтън. 

 

„Освен това, много самотни мъжки играят обиден чернодробен вурст, когато не се считат за чифтосване, просто защото са избрали да бъдат ваксинирани.“ 

 

„Ядосаните, враждебни мъже“, добави тя, изглежда са тези, които „на са се поддали на ваксината“.  Да останеш неваксиниран в днешното агресивно имунизационно общество е трудна процедура. 

 

Това те прави "супергерой" в обществото, каза наскоро френски генерал. 

 

„Много от тези мъже се чувстват двойно наказани за ваксина, която никога не са възнамерявали да направят, и не са джентълмени, като отхвърлят неваксинирани жени“, продължава Уелингтън. 

 

„Вината, раздразнението, омаловажаването и просто грубостта са известни с решенията на тези жени да останат верни на своите специфични нагласи.“ 

 

Не си струва риска потенциално да „хванете“ пикови протеини от „напълно ваксиниран“ партньор. 

 

Честно казано, неваксинираните мъже са изправени пред точно същия проблем. 

Това е акт на самосъхранение както от мъжете, така и от жените, които са пропуснали инжекцията(ите), за да избегнат други мъже и жени, които са избрали да инжектират и които сега носят в телата си шипови протеини и други опасни вещества, които предават на другите. 

 

В много отношения просто да останеш сам е по-добре, отколкото да се свържеш с някой, който е позволил имунната им система да бъде унищожена от мистериозни фармацевтични продукти. 

 

Особено когато тези мистериозни токсини могат потенциално да се предават чрез сексуална активност. 

 

Неваксинираните родители навсякъде сега също предупреждават децата си и особено тийнейджърите, да се пазят от потенциални гаджета, които са се инжектирали и сега са ходещи мъртви. 

 

Да останеш чистокръвен означава да избягваш онези, които вече не са чистокръвни. И които вместо това имат опетнена кръв, препрограмирана ДНК и вероятно дори напълно различен образ от този, който Бог им е дал, когато са били формирани в утробата. 

 

Имайте предвид, че кръвопреливането също е замърсено, което означава, че трябва да спрете да приемате кръвопреливания,  от случайни донори. 

 

За да останат чисти, чистокръвните трябва да се предпазват от всякакви начини на заразяване от напълно ваксинирания пол. 

 

„Кой би помислил, че статусът на имунизация ще стане толкова важен за култивирането на нови приятелства и романтични връзки за голяма част от нашата нация?“ 

 

Уелингтън написа още: 

 

„Разделението ще остане, защото щетите, които причини, вече са нанесени. Нищо не може да върне този джин обратно в бутилката му.

Коментари

Популярни публикации

Изображение

⚠️‼️Социалните служби за закрила на децата в Германия, град Бремерхафен, вземат дете от семейството му защото го учели, че хомосексуалността и трансджендъризмът са неприемливи