Ваксина, заразена със СПИН Репортаж на MSNBC: «Разкрито е масово убийство, извършено от компанията Bayer».



Вътрешни документи показват, че немската транснационална фармацевтическа компания Bayer абсолютно точно е знаела, че тяхното лекарство е било заразено с вирусът на СПИН, те снели препарата от продажба в САЩ и Европа, след което изпратили оставанлите количества в Азия и Латинска Америку. Лекарството е «Фактор VIII». Това е бил инжекционен препарат, който се  използвал за лечение на болни от хемофилия, основно деца, родени с  неизлечимата болест.


Подразделение на компанията Bayer съзнателно е продавало СПИН-инфектираният препарат, като в последствие им се е налижило да изплатят на пострадалите и техните близки «милиони» долларов.


Трагедията е от началото на 80-те години, става известна като през юли 1982 год Центърът по контрол и профилактика на заболявянията в Атланта, щат Джорджия, съобщил, че болните  от хемофилия заболяват заради препарата. 


Коментари

Популярни публикации

Изображение

⚠️‼️Социалните служби за закрила на децата в Германия, град Бремерхафен, вземат дете от семейството му защото го учели, че хомосексуалността и трансджендъризмът са неприемливи