‼️Световният икономически форум (WEF) призовава за края на притежаването на частни автомобили в името на спасяването на света от изменението на климата чрез намаляване на нуждата от екологични технологични ресурси.


 


WEF иска да сложи край на частната собственост на автомобили

„Имаме нужда от революция в чистата енергия и имаме нужда от нея сега“, започва  статията си WEF .


Според WEF, критични метали, като кобалт, литий и никел - всички от които се използват в "технологиите за чиста енергия" - са в недостиг. И докато WEF казва, че рециклирането на стари технологии, които използват тези метали, може да намали въздействието на недостига, това просто не е достатъчно.


„Усложнението е, че в момента нямаме достатъчно метали в обращение и дори като вземем предвид рециклирането, все още се прогнозира, че производството на минерали ще се увеличи  с близо 500% . И така, как да продължим?“ пита WEF.


Най-горе в списъка с решения за това как WEF смята, че трябва да продължим, е „Преминаване от притежаване към използване“.


Да ви звучи познато ⁉️ Agenda 2030 на WEF - "Няма да притежавате нищо и ще сте щастливи"


Коментари

Популярни публикации

Изображение

⚠️‼️Социалните служби за закрила на децата в Германия, град Бремерхафен, вземат дете от семейството му защото го учели, че хомосексуалността и трансджендъризмът са неприемливи