⚡️⚡️⚡️Шведска компания предлага COVID пропуск, който влиза под кожата


Шведска компания, която имплантира микрочипове под кожата, популяризира устройствата си за използване като здравна карта за COVID-19.


„Мисля, че до голяма степен е част от собствената ми почтеност да се чипирам и да пазя личните си данни там с мен, всъщност чувствам, че това е още по-контролирано от моя страна“, каза Аманда Бак, жител на Стокхолм, която е имплантирала подкожния чип от DSruptive Subdermals, каза AFP.


Макар и все още рядко, през последните години няколко хиляди шведи избраха да си поставят електронен имплант под кожата, елиминирайки необходимостта да запомнят ключодържатели, визитни картички, карти за обществен транспорт, а напоследък и карти за ваксина.


Страната, създала шоуто „Real Humans“ и неговата англоезична адаптация „Humans“, също е крепост на така наречените биохакери, които са убедени, че хората ще се заплитат все повече с технологиите в бъдеще.


„Имам имплант с чип в ръката си и съм програмирал чипа така, че да има моя COVID паспорт на чипа и причината е, че винаги искам да го имам достъпен и за да прочета чипа си, просто плъзгам телефона си над чипа и след това отключвам и той се отваря“, каза Ханес Сьоблад, управляващ директор на DSruptive Subdermals, когато на телефона му се появи PDF файл със сертификата му за ваксина.


https://techxplore.com/news/2021-12-swedish-company-covid-skin.amp

Коментари

Популярни публикации

Изображение

⚠️‼️Социалните служби за закрила на децата в Германия, град Бремерхафен, вземат дете от семейството му защото го учели, че хомосексуалността и трансджендъризмът са неприемливи