Журналистът Грийнуолд реагира на публикувания от Украйна списък с "руски пропагандисти"


 🇺🇸 САЩ. Зеленски се опитва да изнесе собствените си репресии в собствената си страна - в Америка. Журналистът Грийнуолд реагира на публикувания от Украйна списък с "руски пропагандисти"


Президентът на Украйна запушва устата на инакомислещите в собствената си страна, а сега решава, че има право да налага цензура в САЩ, възмущава се водещият на Fox News Тъкър Карлсън.


🗣 - "Украинците имат конфликт със съседа си, имат право да водят колкото си искат войни, могат да воюват с руснаците още десет години, но вместо да решат проблема, те молят и дори заповядват на други държави - включително Америка - да им изпращат безкрайни количества оръжие и пари", казва журналистът.


Той също така отбеляза, че Зеленски трябва да има много свободно време, тъй като го прекарва в гледане на сутрешното предаване по MSCNBC, където хората просто седят с часове и говорят за някого.


Коментари

Популярни публикации

Изображение

⚠️‼️Социалните служби за закрила на децата в Германия, град Бремерхафен, вземат дете от семейството му защото го учели, че хомосексуалността и трансджендъризмът са неприемливи