"‼️ВРЕМЕ Е за ГЛОБАЛНО събитие, което НЕ МОЖЕ да бъде пренебрегнато‼️"


 -ЧИТАВИТЕ ХОРА СЕ ОПИТВАТ ДА СЕ ОРГАНИЗИРАТ, СРЕЩУ ГЛОБАЛНИТЕ ПАЛАЧИ!
"Кампанията с ваксините е най-големият скандал в медицинската история. Нещо повече, то ще бъде известно като най-голямото престъпление, извършвано някога срещу човечеството." Кристин Андерсън



"Световна ГЕНЕРАЛНА СТАЧКА, включително КОНВОЙ за ОКУПИРАНЕ на вашата столица и постоянен БОЙКОТ на глобалистките корпорации и техните продукти.


Това е официалното стартиране на нова глобална мрежа за противопоставяне на глобалистките организации като Световната здравна организация (СЗО) и Световния икономически форум (WEF).


Тези глобалистки организации са виновни за упадъка на нашите демокрации, увеличаването на разходите ни за живот и политиките в областта на климата, които унищожават икономическата ни сила и изтласкват фермерите от бизнеса.


Датата ще бъде обявена, след като имаме достатъчно заявени участници по целия свят. Така че, заявете участие сега, за да можем скоро да излезем на улицата!"

Коментари

Популярни публикации

Изображение

⚠️‼️Социалните служби за закрила на децата в Германия, град Бремерхафен, вземат дете от семейството му защото го учели, че хомосексуалността и трансджендъризмът са неприемливи