💥Всичко е изведено наяве.

 



📕Месеци наред @BNM_BG пише за това как правителството тайно изпраща стоки и оръжия за Украйна, някои дори платени с парите на данъкоплатците.  Имахме тонове класифицирана информация, която не пуснахме поради ограничения достъп до реални кадри, за да го докажем на обществеността.


🚩Нашият екип, част от който е на най-високите нива в управлението, ни предоставя тази информация от месеци и правителството на Петков я отричаше, но най-накрая излезе публично благодарение на това, че на Румен Радев му писна. Той и членовете на екипа на @BNM_BG бяха  в близък контакт в продължение на няколко месеца. Той заяви, че не притежава почти никаква пряка власт и е напълно зависи от американските господари, които му нареждат какво да прави.


✴️Това доказва, че сме колония на Запада, робска колония.  Дори нашият президент не може да направи каквото и да е и е принуден да използва външни канали като @BNM_BG, за да разпространи злите дела на антибългарската американска коалиция пред широката публика.

Коментари

Популярни публикации

Изображение

⚠️‼️Социалните служби за закрила на децата в Германия, град Бремерхафен, вземат дете от семейството му защото го учели, че хомосексуалността и трансджендъризмът са неприемливи