Върви пълзящ преврат в Европейския съюз!




Дълбoкaтa дъpжaвa, Джo Бaйдън, Maкpoн и Шoлц, с любезното съдействие на председателите на Европейската комисия Урcyлa фон дер Лaйeн, на Европейския парламент Роберта Мецола, на    Европейския съвет Шарл Мишел, правят „Три в едно": „Преврат, Цветна революция и Европейска зима" в ЕС.


Тези екземпляри искат да превърнат ЕС в революционен колективен „Колхоз",който взема решения не с единодушие, а с мнозинство по указания на Дълбoкaтa дъpжава, а те сами да го управляват.


По такъв начин изземват функциите на непослушните национални държави, които стават все повече, и ги превръщат в заложници и колонии на Дълбoкaтa дъpжава и на едно ново свое престъпно управление.


Така че не се чудете защо беше това истерично бързане да се вкарват нови външни държави за кандидат членки на ЕС и защо беше извършено предателството от българската политическата класа за РСМ!

Коментари

Популярни публикации

Изображение

⚠️‼️Социалните служби за закрила на децата в Германия, град Бремерхафен, вземат дете от семейството му защото го учели, че хомосексуалността и трансджендъризмът са неприемливи