Ново проучване, потвърждаващо, че COVID ваксината причинява тежък автоимунен хепатит

 


Ново проучване, потвърждаващо, че COVID ваксината причинява тежък автоимунен хепатит, е публикувано дни след като СЗО издаде „Глобален сигнал“ за нов тежък хепатит сред децата


Ново научно проучване, публикувано на 21 април 2022 г., заключи, че ваксинацията Covid-19 може да предизвика отделен доминиран от Т клетки имунно-медииран хепатит (възпаление на черния дроб) с уникален патомеханизъм, свързан с индуциран от ваксинация антиген-специфичен тъканно-резидентен имунитет, изискващ системна имуносупресия.


Констатациите идват само дни след като Световната здравна организация издаде „глобален сигнал“ за нова форма на тежък хепатит, засягаща деца; и след като правителството на Обединеното кралство обяви, че започва спешно разследване след откриване на по-високи от обичайните нива на чернодробно възпаление (хепатит) сред децата, след като изключи често срещаните вируси, които причиняват състоянието.


Това, което учените откриха, е, че възпаление на черния дроб (хепатит) може да се появи при някои хора след ваксинация и има някои типични черти на автоимунно чернодробно заболяване.


Това се причинява от силно активирани Т-клетки (наричани още Т-лимфоцити , вид левкоцити [бели кръвни клетки], които са съществена част от имунната система ) , натрупващи се в различните области на черния дроб.


В тези чернодробни инфилтриращи Т-клетки има обогатяване на Т-клетки, които са реактивни към SARS-CoV-2, което предполага, че клетките, индуцирани от ваксина Covid-19, допринасят за възпаление на черния дроб.


NHS започна да въвежда инжекцията Pfizer Covid-19 на пет милиона деца на възраст от 5 до 11 години в Обединеното кралство в началото на април 2022 г. Преди това я прилагаше на малки деца, считани за уязвими от края на 2021 г.


Дали е просто съвпадение, че само няколко седмици по-късно изключително тревожен брой деца страдат от хепатит от неизвестна причина? Форма на хепатит, толкова тежка, че децата се нуждаят от чернодробна трансплантация и губят живота си.


Твърде много време и пари са вложени в пропагандата, че инжекциите Covid-19 са изключително безопасни и ефективни, за да могат властите да признаят, че са сгрешили. Освен това има твърде много пари в Big Pharma, за да рискуват да загубят всичко, като го направят.


https://dailyexpose.uk/2022/04/28/new-study-confirms-covid-jab-causes-hepatitis-kids/


Коментари

Популярни публикации

Изображение

⚠️‼️Социалните служби за закрила на децата в Германия, град Бремерхафен, вземат дете от семейството му защото го учели, че хомосексуалността и трансджендъризмът са неприемливи