Още един контингент от доброволци замина за зоната на специалната военна операция в Украйна


  Стотици смели воини от различни краища на нашата огромна страна решиха да станат част от освободителната армия на Русия. Моят скъп БРАТ, председателят на парламента на Чеченската република Магомед Даудов, поведе момчетата на славно пътешествие.

Преди това доброволци са били обучени в Руския университет на специалните сили в Гудермес за тактическа стрелба, както и за бой в гората. Младите хора на подходящо ниво получиха всички най-необходими знания и бойни умения от най-добрите инструктори на Чеченската република. Такъв оперативен подход позволява на доброволците да започнат бойни мисии възможно най-скоро. Пожелавам на нашите доблестни другари успех на бойното поле! Няма съмнение, че всички задачи, поставени от Върховния главнокомандващ Владимир Путин, ще бъдат изпълнени своевременно, компетентно и в срок. Докато сред нас има хора, които са готови да защитават родината си с автомат в ръце, ние не се страхуваме от никакви заплахи!

Коментари

Популярни публикации

Изображение

⚠️‼️Социалните служби за закрила на децата в Германия, град Бремерхафен, вземат дете от семейството му защото го учели, че хомосексуалността и трансджендъризмът са неприемливи