Диверсификация ли?

 




Помните ли как при втората серия задължителни покупки на инжeкции Боцо изрева, че Форденлайнера го била накарала да ги купи на по-висока цена и бил принуден да думне двойно повече милиони от първия път. Цената на фaйцepките беше 12 еврове, но при втория инжeкциoнен сезон цената на шприцките неочаквано скокна на 19.99 евро и независимият Боцо, по настоятелната препоръка на Кралицата Майка от Комисията, закупи втората партида по цена, която нито той е договарял, нито някой от българска страна е очаквал. Диверсификация ви казвам, та дрънка. 


В същото време pycките инжeкции, които вървяха „по пет за лев“ плюс Москвич, не бяха одобрени за употреба в Европа, макар че и те са толкова отровни и опасни, колкото модерните, джонките и фaйцepките. Какво им е на pycките шприцки? От тях си умират също толкова невежи уплашени нещастници, колкото и от другите отрови. Нали са направени със същата заготовка и технология на астрата - тpoмбoцитно-неврологичната помия? Нема лабаво. Ама спътничките не бяха допуснати в игрите на оцеляването в европейските вaкcинaциoнни ливади, защото в европата се упражнява евроатлантическа диверсификация и дълбока пазарна свобода, за които трябва да сме благодарни на еврокомисионерията. 


Тия, които си мислят, че Форденлайнера и АНТО са тръгнали да освобождават някого от pycка газова зависимост, то тия заблудени душици са изпаднали в тъмнооблачно умопомрачение, защото ако с Pycия може да се договарят и предоговарят цени и условия, то с евролобистката клика отношенията са построени на принципа на едноличното решение, взимано от кралицата майка, която, ако не беше назначена на тоя пост, щеше да бъде разследвана за злоупотреби. Отново напомням как Боцо беше изнуден да купува инжeкциoнни помии и после даже се изтъпани пред целия народ и се оплака от Форденлайнера, която го накарала да купи инжeкциитe много скъпо. Е, същият механизъм е на път да бъде приложен и с енергийната зависимост. Обикновена подмяна на една зависимост с друга, още по-противна. 


Освобождаването от pycката енергийна зависимост има една простичка задачка - вкарване в друга зависимост, която в никакъв случай няма да е по-изгодна...


Гледам всички крещят срещу Pro100_5ka, който без никакво съмнение е доказан идиот, но не там се намира погребана мършата на това, което се случва в България. ПеДка си е обикновена ПеШка. Даже бих го оневинил в известен смисъл поради невменяемост. Вгледайте се в поведението му още от началото на неговата изключително тъпа поява на така наречената „политическа сцена“! Та той няма представа какво се случва, нито разбира сериозността на своята роля. Съвършено неадекватен. Дори когато нарушава законите и конституцията, той няма представа какви са юридическите измерения на извършваното престъпление, и ако зад него не стояха обединените дълбоки сили, той до тоя момент трябваше да е осъден и заключен...


Думите “министър-председател на България“, отнесени към него са един гигантски оксиморон. Същото се отнася и до така нареченото „българско коалиционно правителство“. То нито е българско, нито е коалиционно, нито е правителство... Единствената спойка, която обединява тия съвършено различни и тотално несъвместими субекти (не мога да кажа политически) се намира извън границите на България. Те не могат да се понасят, не могат да се гледат и са толкова различни, че сякаш идват от различни „политически“ светове и епохи. Ама нямат нищо общо. Единственото, което ги обединява, е „Посолството“, под чиято диктовка и инструктаж тия субекти  буквално насила бяха събрани, за да може да бъде задействан планът на  дълбоката политика, който поради липсата на функциониращ парламент и правителство беше притеснително изостанал. Те не са управляващи. Те са управлявани и това е ясно на всеки разумен човек.

Това са страховити глупости и ще е необходимо истинско изчегъртване на продажните предатели, които са се навъдили в извънмерно количество. 

Единствената причина, която може да ни успокоява, е, че в цяла европа политическата пасмина е еднакво корумпирана и продажна. Мъничките изключения съвсем спокойно може да бъдат ползвани, като пример за това, че има как, но е нужно желание.


~ Димчo Димoв ~

Коментари

Популярни публикации

Изображение

⚠️‼️Социалните служби за закрила на децата в Германия, град Бремерхафен, вземат дете от семейството му защото го учели, че хомосексуалността и трансджендъризмът са неприемливи