Професор Мак Кол - 3

 

Не случайно професорът бе избрал именно този остров за своята работа. Той плануваше нещо, което малцина са способни да направят. А много даже биха се уплашили от резултатът на този бъдещ експеримент. Което би довело до неговото саботиране, а това не влизаше в неговите планове!
Професор Кол бе разработил система за бързо клониране, но съществата които излизаха от неговите специални инкубатори имаха само един "недостатък", който за професорът бе всъщност уникална възможност за експерименти. Той се състоеше в това, че те остаряваха много бързо.  За тях един ден бе както за нормалните животни една година. Клонираното куче, което бе първият тестов обект се разви и порасна за един ден и в следващите 11 дни остаряваше и почина от старост. Вторият клонинг бе на местна маймуна, която живя 29 дни и също умря от старост. Тези животни се хранеха десет пъти по-бързо, заради изключително бързият им метаболизъм. Но гениалният Мак Кол бе създал лъчево-ядрен репликатор, който с помоща на свръх мощен квантов компютър, създаваше от всяка материя репликирана атом по атом храна, която по нищо не се различаваше от оригиналната. Той работеше главно на компресиран  въздух засмукван от атмосферата, но когато се нуждаеше от големи количества  материя, към нея се включваше мощна водна помпа, която подаваше морска вода към камерата на репликаторът. Всичко това бе финансирано от тайната организация в която професорът членуваше - "Брадството на Зрящите". Неговите "братя" залагаха големи надежди на работата на професорът. Това бяха влиятелни хора, които се интересуваха от необикновенните аспекти на съществуването и реалността и не жалеха сили и средства за тяхното изучаване, и овладяване. 
Един ден Мак реши, че е настъпило време да задълбочи проучванията си, като мине на следващият етап. Той се свърза с представители на своето брадство, които имаха влияние в модните среди и поиска да получи ДНК проби от 30 топ модели, които лично избра по каталозите на модните списания. Не след дълго те бяха му доставени със специален дрон, който можеше да лети във въздуха с месеци задвижван от специален магнитен двигател. 
Кол избра първите три субекта да бъдат от ДНК на шведски, японски и бразилски топ модел. След 9 часа на развитие в инкубаторите, бебетата бяха извадени грижливо на бял свят . Той ги постави в специални кувиози с автоматино хранене и абсорбиране на отделените от бебетата ненужни вещества. Къпането се осъществяваше директно от кувиозът, посредством уникална пара и uv-лъчение, които осигуряваха почти 100% почистване. 
Капакът на кувиозът бе дигитален. Той бе свързан с изкуственият интелект (ИИ) , който професорът създаде за своят автоматизиран дом . ИИ имаше строг протокол за попълване на базата данни, като за всяко действие се изискваше разрешението на неговият създател. ИИ подаваше картини и анимации, чрез кувиозите на бързо растящите деца. Така те се забавляваха и учеха. След вторият ден, ИИ получи заповед да бъдат извадени и да започнат да се учат да пълзят, и ходят. Автоматизираната система осигуряваше пълно обезпечение по отглеждането на децата, а професорът само следеше тяхното бързо развитие и коригираше дребните грешки, за да получи най-добрият възможен резултат. Първите три субекта получиха базови имена - Алфа, Бета и Гама. Той забеляза, че бързият им растеж и краткото време не позволяваше те да възприемат достатъчно бързо някои умения и информация. Едва на петият ден Бета започна да казва първите си думи, а на десетият да прави свързани изречения. За разлика от това по-бавно ментално развитие, те бяха изключително жизнени и не преставаха да се движат, и правят различни пакости. Професорът забеляза, че те правят паузи по 5 минути на всеки 30 минути, подобно на задремване, но веднага след това се оживяваха и енергично се раздвижваха. 
Когато бяха на петнайсет дни те имаха начин на говорене и мислене на 6 годишни деца, но физиологията им и хормоните им показваше, че те вече са в пубертета... 
***


Следва продължение!


ВСИЧКИ ЛИЦА И СЪБИТИЯ СА ИЗМИСЛЕНИ И СЪВПАДЕНИЯТА С РЕАЛНИ ТАКИВА СА ЧИСТА СЛУЧАЙНОСТ!


ТОЗИ РАЗКАЗ Е СОБСТВЕНОСТ НА GRANID. ИЗПОЛЗВАНЕТО НА КАКВИТО И ДА Е ЧАСТИ ОТ РОМАНА БЕЗ НЕГОВО ПОЗВОЛЕНИЕ СЕ НАКАЗВА СПРЯМО ЗАКОНА ЗА ИНТЕЛЕКТУАЛНАТА СОБСТВЕНОСТ!!!

Коментари

Популярни публикации

Изображение

⚠️‼️Социалните служби за закрила на децата в Германия, град Бремерхафен, вземат дете от семейството му защото го учели, че хомосексуалността и трансджендъризмът са неприемливи