"Добре дошли имигранти"

Видяхте ли днес по нова какъв репортаж избамкаха за семейство английски негри имигрирали от Англия у нас.
 И каква реклама ни направиха, че негърката била голяма готвачка и даже английската кралица се тъпчела с нейни гозби. 
Та видиш ли омръзнало им било охолния живот там, та се домъкнали в някакво българско село и отворили магазин за месните старци:)
Аз съм бил в Англия на бригада и даже един път месните фермери, като ни скъсаха от работа до тъмно 21-22ч.. 
И не ни платиха всички уговорени часове по 7,5 паунда (тоест: си ни експлоатираха като най-мръсни животинчеета на един харвестър да отбираме накопати картофи, буци пръст и камъни със скоростта на светлината) решиха да ни замажат очите с вечеря. 
Като се прибрах у бунгалото и отворих манджата (която бе поне стоплена) и опитах една лъжица и тоя киселяк подправен с някакви индийски люти подправки пред които най-горчивото и люто нещо което сте яли нищо не значи - се насилих да го харесам с втора лъжица и познайте какво:
направо го изхвърлих навън до бунгалото в храстите и си сготвих картофи с леща;)
Не знам какви са целите на такива репортажи, но явно се опитват да ни подменят, я с негри, я със сирийци, я с афганистанци и с кого ли още не! Вероятно много ни мразят нас българите, та искат да заселят по-послушни индивиди на нашата скъпа  и свята земя.
ЛИНК КЪМ ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ

Коментари

Популярни публикации

Изображение

⚠️‼️Социалните служби за закрила на децата в Германия, град Бремерхафен, вземат дете от семейството му защото го учели, че хомосексуалността и трансджендъризмът са неприемливи