Аз, Проклетникът - Критика



Хеопсовата пирамида е открадната -
създава се усещането, че всички исторически обекти са застрашени.
Което си е самата истина - защото има план на масоните да ликвидират всички исторически обекти който могат да бъдат открити и да дадат отговори за миналото на древните цивилизации и контактите със извънземни такива!

Злодеищините, мръсните номера и гаврата с други човешки същества се промотира/рекламира като нещо интересно и като постижение.
Ясно се показва, че взимането на поредния кредит от банка е нещо нормално и полезно, особено при финансови затруднения. След което се внушава, че ако не ти отпуснат заем, за да постигнеш целта си трябва да продадеш всичко от което може да се откажеш или имаш по-малка нужда, а трудът е неблагодарно занимание.
Изкарват, че за злодеите има отделна банка, която ги финансира за техните конкретни планомерни злодеяния.
Показването, че каквото и да вършиш няма да има никакви последици се натрапва видимо: взривяват те с ракета  - няма ти нищо; падаш от високо – отново ти няма нищо и други подобни, които елиминират чувството за самосъхранение у децата. Да не говорим, че изкарват лошите не чак толкова зли, което още веднъж затъпява чувството им за опасност.
Да не говорим за вкарването на приказни същества като еднорог, които се повтаря във филма многократно, дори злодеят в един кадър е нарисуван като велигденсйи заек. Както и помагачите на злодея, които много напомнят на талисманите от олимпийските игри в Лондон.  Да не говорим, че на места диалозите са крайно глупави и объркващи младите детски мозъци. Внушава се, че четенето на съвременните приказки, които са пълна боза и целят да скашкат в ранна детска възраст ума на децата е нещо нормално, дори и на родителите това видимо да не се харесва като четиво. И на края се поущрява писането на подобни приказки за нещо полезно и добро.
 Когато трите момиченца казват следните думи за злодея - Цитат от филма : „-Добър е.;”-Но страшен.”; „-Като Коледа”. И това , ако не е внушение за коледа която се изкарва почти като хелоин.  Тяхната цел е да объркат традициите, вярванията и чувствата на хората. Когато израснат тези деца ще повлияят на техните с още по-голяма сила в нежеланата посока!

И накрая обръщат класическата музика на лебедово езеро на диско, което показва тенденците на света в който живеем.

Коментари

Популярни публикации

Изображение

⚠️‼️Социалните служби за закрила на децата в Германия, град Бремерхафен, вземат дете от семейството му защото го учели, че хомосексуалността и трансджендъризмът са неприемливи