Коментар за новия филм със зомбита с Брат Пит



Нова продукция на ционистите:
Отдавна се стремят да затрият света, свеждайки го до половин милиард лесно контролирани овчици.
Гледа ли сме стотици филми със зомбита, но се забелязва еволюция в този филм:
1. Вирусът след заразяване завладява тялото не за 24 часа, а само за 10 секунди. От това можем да съдим, че компаниите под контрола на ционистите-илюминати от рода на МОНСАНТО са подобрили Т-вируса и той е по-заразен от всякога.
2. Във филма на няколко места се казва, че не трябва да се стрелят в главата, а и изгарянето не е решение. Което на тези който често гледат такива филми ще им направи впечатление, защото е основното физическо средство за унищожението на така наречените живите мъртви.
3. Във филма се показва, ясно че зомбитата атакуват хората с цел не храна, а само ухапване.
4. Разрешението частично на проблема е да се заразят хората със смъртоносни болести, под предлог, че няма да бъдат нападани от зомбитата, защото те нападали само здрави индивиди. Като те се позовават на това, че в природата хищниците усещали болните индивиди и не ги яли, което е пълна глупост, а е точно обратното - хищника усеща кой е по-слаб и болен индивид и атакува именно него, защото ще е нужно по-малко усилие, за да си набави храна! По този начин природата поддържа равновесието в системите и естествения подбор!
В този контекст има един монолог на избрания във филма учен, на който се възлага да намери лек, в чиито монолог се изказва мнение, че природата е кучка и убийца, което е още едно внушение/инпринт!
5. Казват да не се прави опит да се убива зомби, защото другите зомбита ставали по-агресивни:
това показва обратни разбирания спрямо предходни филми целящи вероятно да изключат бъдеща съпротива у бъдещите жертви на заразата.

Нека да изложим по-интересните внушения от не-зомби тематиката във филма:
1. Главния герой е бивш кореспондент и разследващ към ООН (организация изцяло ционистко-илюминато-масонска), който в крайна сметка дава надежди за спасение на човечеството.
2. Бива насочен да се стещне с високопоставен служител на МОСАД  в Израел. Израел е единствената защитена във филма страна от заразата посредством 2-3 големи стени.
3. Показва се "толерантноста" на евреите към различни народности, като ужким им предоставят убежище, за да не станат зомбита (което е логично, но 100% в такъв случай, за да им стигнат запасите ще трябва директно от портала да ги водят в газовите камери, за да останат стерилни трупове:).
4. Брат Пит спасява еврейска която е войник от армията и в една от сцените има инпринт/внушение, как вървят облечени като Исус и Мария.
5. Представено е, че в такъв случай е оправдано използването на ядрено оръжие за почистване на заразата в големите градове.

http://u842p409.ilyke.net/the-russian-sleep-experiment/35168ми направи впечатление, като ми напомни за историята от махарабхарата. В нея героят Галгамеш пита индийския "Ной" (не му помня индийското име), как да постигне безсмъртие и "Ной" му казва, че трябва да не спи 7 денонощия и ще го постигне. Същевременно в този филм има интересна сцена където е ухапан Брат Пит от зомби и трябва да остане буден максимално дълго време и взима дроги от аптека.
Най-впечатляващото е в това, че ако статията за руския безсънен експеримент е вярна - то хората неспящи повече от 7-10 дена имат хипер активност, която ги прави неимоверно гладни и безчувствени. Дори май, харесващи болката. В крайна сметка те се превръщат в чисти зомбита. Ако всичко това е вярно, то пропагандата във филма да не заспиват е точно обратното на правилното решение:))))
Ако има (а то със сигурност ги има) вещества който могат да накарат цели градове да не могат да заспиват със дни, твърде вероятно е подобен сценарий да се случи.И най-опасното в случая е осъзнаването, че зомбитата в този случай са си напълно мислещи същества:)))


Далече сме от пълен анализ на филма, но даваме известни насоки. Ако забележите нови подробности ни пишете! За неподготвените към внушения хора ние препоръчваме да не се гледа филма!

Remember Philly!



Жанр:  Филми Екшън Ужаси Драма БГ Аудио
Държава:  САЩ
Година:  2013   116 мин.
Режисьор:  Марк Форстър
561
8.6/10
91
ОТЛИЧЕН, НЕ ГО ПРОПУСКАЙ
Актьори:  Мирей ИносДжеймс Бадж ДейлДейвид АндрюсМатю ФоксЕрик УестДейвид МорзБрад Пит

Brad Pitt
"Gerry Lane"

Mireille Enos
"Karen Lane"

Abigail Hargrove
"Rachel Lane"

Sterling Jerins
"Constance Lane"

James Badge Dale
"Captain Speke"
Историята в „Z-та Световна война“ се разгръща около служителя на Обединените нации Гери Лейн (Брад Пит). Той обикаля света в трескава надпревара с времето, за да спре пандемия, заплашваща да свали правителства, да разбие армии и да покоси човечеството като вид.

Хорърът е екранизация по романа на Макс Брукс (син на Мел Брукс), който разказва историята на оцелели след нашествие на зомбита по целия свят.

Режисьор е Марк Форстър, а сценарият е на Матю Майкъл Карнахан. В ролите ще видим Матю Фокс, Брад Пит, Дейвид Андрюс, Ерик Уест и др.

Коментари

Популярни публикации

Изображение

⚠️‼️Социалните служби за закрила на децата в Германия, град Бремерхафен, вземат дете от семейството му защото го учели, че хомосексуалността и трансджендъризмът са неприемливи