Коментар за A Good Day to Die Hard / Умирай трудно: Денят настъпи (2013)





Ей тия американци не се научиха да подхождат към нас и нашата култура с уважение, но ще им струва скъпо!

И колко малоумен довод - има ли са голям бизнес по времето на комунизма във СССР часници :)))))) Тъпаци

И за нашите умници, който го харесват толкоз супер много: Чернобил е в Украйна и за да се отиде до него от Москва е нужно да се мине международна граница - представете си тези двама тъпанари, който са пребити и посинени с открадната кола пълна с оръжия , няма ли да ги спрат на границата. Най-вероятно има охраняема зона около Чернобилската атомна централа! В общи линии глупости за малоумници, които са ги произвели с тяхното творчество през годините!!
И кулминацията - отиват в самата централа без екипировка, където за 2 минути ще се разложиш от интензитета на радиацията, а те се разхождат като у дома си из нея. Накрая се изкъпаха в радиоактивен басейн и казаха, че е нормална вода:) В САМАТА ЦЕНТРАЛА НОРМАЛНА ВОДА! Ползваха газ за сваляне на радиацията в една зала пълна с обогатен уран и после взривиха няколко контейнера с него и той се посипа над тях:) Работниците в  централата реално не им разрешават да работят повече от 2 часа с екипировка!!! Ееее будалинки, будалинки - стига пишете глупости, че бил добър филма! Дори единица не заслужава, а пълна нула!

И последно, че много се ядосах: Има газ който премахва радиацията и се нарича Бралнов газ, но само когато радиоактивния предмет се изгори чрез него - само след като се изгори!!!

Коментари

Популярни публикации

Изображение

⚠️‼️Социалните служби за закрила на децата в Германия, град Бремерхафен, вземат дете от семейството му защото го учели, че хомосексуалността и трансджендъризмът са неприемливи