Има ли проблем с кучетата в столицата и в страната?


Казват някакви кучета изяли двама-трима души, тук-там! Доколкото чух кметът на София Йорданка Фъндъкова подала жалба в полицията и те начело с Цецо Цветанов съставили/скалъпили няколко версии за извършването на това УЖАСНО престъпление (една от които е убийство с цел грабеж и злополука от случайно стекли се обстоятелства). Също така, изключително бързо и навременно прокуратурата започнала досъдебно производство срещу неизвестен извършител!
Ще ви кажа как виждам аз проблемът:
Казват някои, че кучетата трябвало да се кастрират, а по-агресивните да се приспиват и такива ми ти работи. Аз считам, че проблем с кучетата въобще няма, а всъщност това е естествен подбор - който не може да бяга бързо (например някой застаряващ индивид, който при това най-вероятно ощетява държавния бюджет с без туй мизерната си пенсийка; или някой болен инвалид, с една дума- напълно ненужен на себе си < камоли на обществото>; или някое по-глупаво дете - тъпанари не ни трябват) бива изпапкан/изконсумиран от хищниците на деня. По този начин в обществото ни ще остават най-здравите и умни индивиди, които ще дават по-добро поколение и ще цъфнем и вържем. А да не говорим колко пари ще се спестят, за да могат да ги използват по предназначение най-умните и здрави, красиви хора - бюрократите, чрез заплати; бонуси и "пари под бюрото"!
Ето ви и една друга полза от наличието на хиляди безпризорни улични любимци (и не чак толкова):
 Ей го на, видиш ли идва 21-ви Декември 2012г-. края на света. И може сега да ни папкат кучетата, но като дойде Армагедонът, везните бързо ще се обърнат в наша полза! Защото при липса на хранителни доставки за многомилионната ни столица пълна с хора, които халхабер си нямат от земеделие и нямат интерес от него, ще се отключат позабравени древни инстинкти и ще намерят спасение в при това твърде малката популация (10000бр.) кучета  и неизвестен брой котки и гълъби, гущери и други земни твари! За това сега те могат да ни папкат, но в бъдеще ние ще папкаме тях!  Надеждата ми е най-вече в кучетата, защото те са с най-голяма маса спрямо другите потенциални "мръвки".
Има много защитници на животните - и с право! Те ясно разбират на къде отиват нещата и ревностно си опазват хранителната база! За това  предлагам всички ние дружно да ги подкрепим в тяхната инициатива, защото тяхното дело е най-верую!
 Както се казва: "който не е сял лук, ще яде кучешко"!



Коментари

Популярни публикации

Изображение

⚠️‼️Социалните служби за закрила на децата в Германия, град Бремерхафен, вземат дете от семейството му защото го учели, че хомосексуалността и трансджендъризмът са неприемливи