20 ГОДИНИ ПРОХОЖДАНЕ

Винаги съм смятал, че сравнението е накарало човека да мисли. Когато хората започнали да сравняват различни неща те откривали разликите или приликите за НЕЩАТА!

Какво сравнение да дадем за нашите "20 години преход"? Аз виждам държавата ни като 20 годишно умствено изостанало дете! Защо? А защо не:)?! От 1989 г. се сменят правителства като памперси на новородено. Когато правителството- министри, депутати и антураж оакат нещата- народа ги сменя. И какво да прави народа щом има едно изоставено "комунистическо" отроче? Ами нормално е новородените да се оакват- хубавото в случая е, че има кой да му сменя пелените!!! Щото ако не се сменят често става лошо-голяма драма е; криза идва и всичко се умирисва жестоко и пропищява навред. Но какво да кажем за 20 годишно житейско развитие и още да се оакваш и някой да ти сменя пелените- не е ли признак на изостанал в развитието си "индивид"? Народа му писна да сменя пелените, а какво да очакваме от нашата мила МАЩЕХА ЕВРО-СЪЮЗА? Прие ни с мъка и неприязън, като някое доведено дете, което и се налага да търпи. Трябваше да очакваме само едно- това което се очаква от една нормална мащеха на която са дали умствено изостанал след-пубертет, които се държи все едно е още в детската градина. Трябва да признаем, че "Ентропия" на Давид Черни и по-конкретно творбата на Елена Джелебова, която представя страната ни като турска тоалетна е криворазбрана. В случая аз я разбирам- с тази творба авторката иска да ни покаже, че нашата държава трябва да се научи да ходи сама по голяма нужда и да си изхвърля получените при жизнените процеси в страната отпадни продукти- фекалиите, тоест престъпниците които тероризират държавата ни и я грабят( особено неизбежните отпадни продукти- корумпираните министри, политици и техния антураж от шуробадженащини държавни служители които си мислят, че не ходят на работа в служба на народа, а са там да получават ТОРБИ С ПАРИ и да си правят кефа като се гаврят с народеца,без да дават и пукната пара за конституционните им права и свободи!!!) НАРОДЕЕЕ!!!! Питате се- а тия турски тоалетни пръснати по цялата територия на България какво символизират- ЕЛЕМЕНТАРНО БЪЛГАРИНО:)- просто това са много нови затвори за "фекалиите", но в стил "Турски затвор" - тоест да няма лабаво за тях(затворниците).

Сега ще видим новото правителство на Бат НИ Бойко, дали ще се научи да ходи само на ТоалетнА. Ставаме свидетели, за раздвижване на слабоумното кретенче- ДЪРЖАВАТА в бегли опити, но все пак опити да се научи да ходи по нужда. Да видим и кога ще почнем адекватно да се защитаваме пред мащехата си и да се държим като 20-сет годишни и да спрем да си крием лицето с ръце когато тя заплашително си вдига своята!!

И един съвет към новото правителство(-!НЕ Е БЕЗПЛАТЕН!-) и в частност към Министър-председателя: когато ходиш по нужда няма начин да не се нацапаш, но е хубаво да се научиш и да се забърсваш- а от чичо Доган може да се научите и да се подмивате, той това го може най-добре:).

Коментари

Популярни публикации

Изображение

⚠️‼️Социалните служби за закрила на децата в Германия, град Бремерхафен, вземат дете от семейството му защото го учели, че хомосексуалността и трансджендъризмът са неприемливи