бай Ганьо и людоедите-ВИц




Бай Ганьо попаднал в лапите на сбирщина африкански канибали! Но канибалите решили да си направят майтаб със нашия сънародник и му казали:
-Виж какво: еди къде си има стар слон, ако го разсмееш няма да те ядем.-сигурни, че бай Ганьо няма да успее в поставената му задача гледали със ехидна усмивка опита му да разсмее слона.
Бай Ганьо отишъл при слона, казал му нещо и се върнал. Слона веднага започнал да се превива от неистов смях, търкаляйки се по корем във саваната.
Людоедите опулени, не вярвали на очите си. И попитали бай Ганьо:
-Какво му каза на слона та го разсмя така жестоко?
-Емиии... казах му, че моя хуй е по-голям от неговия!-в това време настъпил бурен смях у туземците. Вожда казал на бай Ганьо:
-Няма да те ядем, но за да те пуснем да си ходиш трябва да разплачеш слона!-със ехидна усмивка казал вожда, този път сигурен в провала на бай Ганьо. Бай Ганьо отива при слона и както слона се превивал още от смях, в миг започнал сърцераздирателно да плаче. Бай Ганьо се върнал при туземците, който се гледали в недоумение. Вожда се доближил до Бай Ганьо и го попитал:
-Ще те пуснем, но искам от любопитство да ми кажеш как го разплака слона?
-Ха... как, как- просто му го показах....:))))))))))))))

Коментари

Популярни публикации

Изображение

⚠️‼️Социалните служби за закрила на децата в Германия, град Бремерхафен, вземат дете от семейството му защото го учели, че хомосексуалността и трансджендъризмът са неприемливи