БАЙ ГАНЬОВЩИНИ-ВИЦ 2


Бай Ганьо, Англичанина и Руснака отиват на сафари в Африканската джунгла, но за тяхно нещастие ги залавят племе канибали. Вожда им им казъл:
-Вижте сега! За да не се проявим като лоши домъкини и коравосърдечни диваци ще ви дам шанс да се спасите. И така: ще ви дадем по едно куче и една торба със сушено месо и ще ви пуснем за една седмица в джунглата. ЦЕЛТА е да научите кучето да говори на вашия език през това време, ако то говори сте- свободни, ако ли пък не- ще ви хапнем със соев сос и джинджифил.
И така нашите клети приятели навлезнали в дълбоката джунгла. Специялни части на диваците ги следели денонощно. Минала седмицата и тримата с кучетата се изправили пред Страшния канибалов вожд, на върха на чиито скиптър стоял добре оглозган монголоиден череп.
-Добре дошли!-с изхладняла усмивка ги посрещнал вожда. Научихте ли да говорят на вашия език кучетата?- и посочил със скиптъра хилавия Англичанин
Англичанинът започнал да моли кучето:
-Хайде приятелю мой, кажи нещо на англииски! Поделихме си брадски торбата с месото, кажи поне- "My name is Dzhindzhar."-но кучето отвърнало само с лай.
-Джав, джав.- Само като чул това вожда и щракнал с пръсти. В миг двама корави туземци хванали англичанина и го хвърлили във врящия казан с олио от кокосови орехи.
-Ти научили кучето да говори на твоя език!-посочвайки Руснака с жезъла. Руснака се стаписъл от страх и се хвърлил в краката на кучето умолявайки го през сълзи:
-Моляте Лайка кажи нещо на руски, дадохти две трети от месото в торбата! Кажи поне-"Меня зовут Лайка."
Но кучето неоткинало ни дума на руски и изджавкало:
-Бау, бау... бау, бау.
И ето участа на Англичанина споделил и Руснака.
Вождат погледнал към Бай Ганьо. Гледаго изтегнал се на един камък, лежи и си чопли нещо с махагонова пръчка.
-Ти!-изревал вожда-Ти научили кучето да говори?
-Ба, не можах да го науча на ни една думичка на български, па на всичкото отгоре му дадох и цялата торба с месото, та я излапа помияра му с помияр!-казал Бай Ганьо, но кучето не издържало в този момент и казало:
-Лъже, лъже той сам си изяда всичкото месо и на мене нищо не даде:)

Коментари

  1. Вица е култов :) Тия с бай Ганьо са уникални, все гледа далаверата и прецаква някой :)

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

КЛИКНА ЛИ НА РЕКЛАМА?

Популярни публикации

Изображение

⚠️‼️Социалните служби за закрила на децата в Германия, град Бремерхафен, вземат дете от семейството му защото го учели, че хомосексуалността и трансджендъризмът са неприемливи