Япония обяви извънредно положение след открити наноботи в 96 милиона граждани



Япония се извини на своите граждани за катастрофалните последици от иРНК ваксините срещу COVID-19 и започна всеобхватни научни изследвания и криминални разследвания, за да открие истината и да накаже извършителите.


Глобализираният елит и фармацевтичната индустрия са в паника и страх от японските открития. Те правят всичко по силите си, за да дискредитират тези изследвания.


Ново японско проучване, публикувано в International Journal of Vaccine Theory Practice and Research, доказва, че ваксините на Pfizer и Moderna съдържат неодобрени „одушевени подобни на червеи“ същества, които са невидими за човешкото око, плуват, извиват се и се сглобяват в сложни структури. 


Както обясняват д-р Йънг Ми Лий и д-р Даниел Броуди от християнския университет в Окинава, тези подобни на червеи същества са отговорни за образуването на кръвни съсиреци в милиони човешки тела по света от въвеждането на иРНК.


Д-р Йънг Ми Лий и д-р Даниел Броуди изолираха флакони с ваксина в продължение на три седмици, след което ги изследваха под 400-кратно увеличение и откриха, както те го описват, „неуточнени допълнителни инженерни компоненти“ … известни също като нанотехнологии.


Както отбелязват Лий и Броуди, когато се активира нанотехнологията , се създават „дискове, вериги, спирали, тръби и правоъгълни структури“.


Какви са тези нанороботи и защо Pfizer и фармацевтичната индустрия тайно искат да инжектират хиляди милиарди от тях в нищо неподозиращи хора?


И кога точно нанотехнологиите ще бъдат „захранени“, ще попитате?


Лий и Броуди бяха изумени да открият, че „допълнителните технически компоненти“ осигуряват енергия, когато са поставени близо до мобилни телефони или компютри.


Това са наноботове, които комуникират с централна база данни, чийто IP не може да бъде проследен обратно до местоположение или отделен компютър.


Бил Гейтс не се шегуваше, когато изтърси, че иРНК съдържа „нанотехнология“ , която „се сглобява сама“.


Сега се появяват доказателства, че елитът е приложил своя план – без нашето съгласие – да превърне човечеството в гигантски резерв от батерии, който да бъде експлоатиран тайно.


За съжаление, тази тайна е разкрита от изследователи в Япония и по света. Ние сме по следите им и има план, който да им осигури справедливостта, която толкова много заслужават.


Японското проучване заключава, че интелигентните микроскопични компоненти са част от „отдавна планирания и добре финансиран Интернет от тела“ на световния елит, описан като вид „синтетична глобална централна нервна система“, която трансформира хората в управляеми „биохибридни магнитни роботи“. "


Те също призоваха за премахване на термините „ваксина“ и „безопасна и ефективна“, тъй като сместа, която се инжектира на милиарди хора по света, не е нито ваксина, нито безопасна и ефективна.


Колкото повече научаваме за така наречените ваксини, толкова повече осъзнаваме, че твърдението, че те са безопасни и ефективни, е може би най-голямата лъжа, която елитът някога е казвал.


Но лъжите не свършват дотук. Световният елит е решен да ни убеди, че горе е долу, че жените имат пениси, че отворените граници са източник на власт и че да не притежаваш нищо е щастие. Те също така искат да вярваме, че графеновият оксид е полезен за нас.


Патент, предоставен на Бил Гейтс, даде на самопровъзгласилия се световен здравен цар „изключителните права“ да компютъризира човешките тела и да ги използва като локални безжични мрежи.


Microsoft получи патент на САЩ 6,754,472, озаглавен „ Метод и апаратура за пренос на енергия и данни с помощта на човешкото тяло“. 


Елитът постоянно ни говори за плановете си, но никой не иска да им повярва на това което те открито са длъжни да ви кажат.


Нарича се „Разкритие на метода“ и е подсъзнателен инструмент за психологическа война, създаден по хитри и окултни начини за деморализиране на масите и укрепване на властта на елитите, които ни управляват.


ВРЕМЕ Е ДА СИ ОТВОРИТЕ ОЧИТЕ И ДА РАЗОБЛИЧАВАТЕ ДЕНОНОЩНО ТЕХНИТЕ САТАНИНСКИ ДЕЛА ЗА ДА СПАСИМ АКО НЕ НАС ПОНЕ ДЕЦАТА СИ


Коментари

Популярни публикации

Изображение

⚠️‼️Социалните служби за закрила на децата в Германия, град Бремерхафен, вземат дете от семейството му защото го учели, че хомосексуалността и трансджендъризмът са неприемливи